Egyéb kategória

4 tipp, hogy a ti eljegyzési fotósorozatotok legyen a legszebb a hírfolyamban

Az eljegyzési fotózás tökéletes főpróbálja lehet a lagzinak, olyan szempontból, hogy letesztelhetitek vagyis még inkább összecsiszolódhattok a választott fotóssal a nagy nap előtt. Ezeket is segítendő, adunk négy tippet, mire figyeljetek mindenképpen az eljegyzési fotók készítésekor.

vous - 2018.05.31.
4 tipp, hogy a ti eljegyzési fotósorozatotok legyen a legszebb a hírfolyamban

1. Találjátok meg A Fotóst!

Szakítsatok rá időt, hogy megkeresitek a fotóst, akinek a munkái ámulatba ejtenek. Van egy mondás: 

A jövőbeli viselkedés legjobb előjele a múltbeli viselkedés.

Alkalmazzátok ezt a fotós keresésnél is. Ha magatoktól nem találtok szimpatikus fotóst, vagy erre szakosodott csapatot, akkor kérdezősködjetek barátaitoknál, kollégáitoknál. Ha megvan, írjatok össze egy listát az ötleteitekről. Egy jó fotós együtt fog működni veletek, sőt tanácsokat adhat a helyszínnel és a ruhaválasztással kapcsolatban is.

2.  Ne gondoljátok túl! 

Engedjétek el magatokat, és szórakozzatok! Ha kellemetlenül vagy idegesnek érzitek magatokat a fotózáson, próbáljatok összpontosítani a partneretekkel való kapcsolatotokra. Ne tegyetek olyat, ne álljatok olyan pózba, ami idegen, ugyanakkor bízzatok a fotósban.

Ha a fotós jó és megvan közöttetek a kémia, fel fog tudni oldani. Egyébként gyakran a spontán elkapott pillanatokból készülnek a legjobb képek. 

eljegyzés lánykérés

10 gyönyörű, film inspirálta eljegyzési fotó

Az eljegyzési fotók mindig különlegesek. Jó rájuk nézni, mert boldogságot, harmóniát és persze szerelmet sugároznak magukból. Most olyan mesébe illő képeket mutatok nektek, ahol a párok romantikus filmekből inspirálódtak.

3.  Ez nem egy divatfotózás!

Ez most nem a vad sminkek és a durva partihajak ideje. Ha elmentek fodrászhoz és sminkeshez, akkor „kérjétek a legtermészetesebb éneteket!”

Viseljetek olyat, ami kényelmes és abszolút ti vagytok. Két vagy három szettnél ne legyen semmiképp sem több nálatok, és ne most villantsátok meg, hogy mennyire szerettek színesen öltözködni. A letisztultság most is joly joker. Az is jó megoldás, ha össze öltöztök a párotokkal, de vigyázzatok ez könnyen ízléstelen lehet. 

4. A változatosság kulcsfontosságú! 

Az eljegyzési fotósorozaton számos póz lehet, egy jó fotós gondosan figyelni fog arra, hogy a lehető legszebb szögben örökítsen meg titeket. Ugyanakkor az sem baj, ha nektek a párotokkal már van egy bevált, begyakorolt pózotok. Ötleteljetek, mókázatok közösen a fotóssal, és garantáltan nektek lesz a legszebb eljegyzési fotósorozatotok!

rózsaszín eljegyzési gyűrű

Ezt csináljátok, ha imádjátok a srácot, de utáljátok a gyűrűt

Előfordul. Előfordul, hogy hiába teszi fel a NAGY kérdést a NAGY Ő, a gyűrű mégsem passzol az ízlésetekhez. Vannak nők, akiket ugyan hidegen hagy az eljegyzési gyűrű kinézete, de ne áltassuk magunkat: a legtöbb nő nem tudja, és talán nem is akarja rejtegetni csalódottságát. Tudjátok, mit, nem is kell rejtegetni! Adunk pár tippet, hogy mit tegyetek, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűtök.

Ajánlott cikkek