Egyéb kategória

7 nyári ruhadarab narancsbőr ellen – Öltözzétek magabiztosabbra magatokat

Finom anyagok, pántos felsők, miniszoknyák, aprócska rövidnadrágok. Így néz ki az ideális nyári ruhatár? Ebben nem hiszünk. Ahogy abban sem, hogy a narancsbőrt rejtegetni kellene. Akit viszont valamilyen oknál fogva zavar, annak mutatunk néhány tippet és trükköt, amely segít abban, hogy magabiztosra öltözhessen a legnagyobb nyári melegben is.

vous - 2020.07.17.
7 nyári ruhadarab narancsbőr ellen – Öltözzétek magabiztosabbra magatokat

Csinos szoknyák

A szoknya ideális hosszát nem nehéz megállapítani. Álljatok egyenesen a tükör elé egy maxiszoknyában (ha nincs maxiszoknyátok, akkor tartsatok magatok elé egy plédet vagy egy lepedőt). Kezdjétek el felfele húzni a szoknya alját úgy, hogy az párhuzamos maradjon a padlóval. Közben nagyon szigorúan nézzetek a lábaitokra. Amikor a szoknya alja a lábatok legvékonyabb részéhez ér, az az ideális szoknyahossz számotokra.

Miért van ez így?

A szoknya alja vízszintes vonalként „vágja el” a lábatokat. Optikailag a vízszintes vonalak mindig vastagítani fognak, ezért is fontos, hogy a legvékonyabb résznél vastagítsatok.

A narancsbőr jellegzetesen a fenéken és a combokon jelenik meg, ezért egy térdig érő, lenge szoknyával nem nyúlhattok mellé! Vagyis, nem mindig… Az alapanyag ugyanis nagyon fontos ebben az esetben. Olyan lenge anyagot érdemes választani, amely nem emeli ki a bőrön található puklikat, hurkákat.

Objektum doboz

Csipkeruhák

A csipke a nyár egyik kedvence. A színes csipkeruhákba lehetetlen nem beleszeretni. Ezek a darabok nemcsak gyönyörűek, hanem takarják is, amit szeretnétek. Arra viszont ugyanúgy érdemes figyelni, hogy milyen hosszú legyen a ruha. A szoknyához hasonlóan érdemes tesztelnetek az ideális ruhahosszt is.

Objektum doboz

Objektum doboz

Kimonók

Ha nem tudtok lemondani a rövidnadrágokról, de nem szívesen mutatjátok meg a combjaitokat teljes valójukban, viseljetek a nadrág és a felső fölött kimonót. Nemcsak nagyon divatos, hanem különlegessé is teszi a megjelenést.

Objektum doboz

Bő nadrágok

Léteznek olyan nadrágok, amelyek kellően szellősek, könnyű anyagból készültek, ugyanakkor ápolnak és eltakarnak. Az alapanyagnál ebben az esetben is figyelnetek kell arra, hogy ne emelje ki a bőrötök egyenetlenségét. Válasszatok például mintás darabokat!

Objektum doboz

Maxiruhák

Ha a magasságotok megengedi, viseljetek maxiruhát! A maxiruha nem megy ki a divatból, ráadásul idén gyönyörű, nőies darabokkal találkozhattok mindenfele.

Objektum doboz

Áttátetsző ruhák és szoknyák

Ha a narancsbőrt nem szeretitek, de nem szeretnétek lemondani a vagány, merész stílusról, akkor válasszatok a most ultradivatos áttetsző darabok közül. Előnyt élveznek a sötét színek, mint a fekete vagy a sötétkék. Tudtátok, hogy ez utóbbi szinte mindenkinek jól áll, a fekete pedig nem?

Objektum doboz

Objektum doboz

Nadrágszoknya

A culotte szezonok óta nagy kedvenc tavasszal, nyáron és ősszel is. Egy sötét színű darab a ruhatáratok egyik jól kihasználható alapdarabja lehet. Hogy tetszik?

Objektum doboz

Objektum doboz

divat trend farmer

Csak egy normális farmert szeretnénk: miért ilyen elcseszett a méretezés egy-egy üzletben?

Éreztétek már azt a mértékű önbizalmat, hogy annyira jól néztek ki az aznapi szettetekben, hogy tiétek a világ?

Nos, én éreztem és jó lenne, ha ezt minél több nő megtapasztalhatná, de ennek az az egyik feltétele, hogy soha ne vásároljon ruhát bizonyos üzletekben. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek