Egyéb kategória

Hullik, törik, fénytelen? Itt van öt természetes hajápoló, ami segít

Kis túlzással amint elkezdj haj nőni a fejünkön, mi már kezdeni akarunk vele valamit: levágni, növeszteni, befonni, festeni... Ennyi figyelem mellett természetes, hogy a hajunknak szüksége van rendszeres ápolásra is. De mit használjon az, aki nem akar sem szintetikus, sem nagyon drága termékeket használni?

vous - 2018.05.26.
Hullik, törik, fénytelen? Itt van öt természetes hajápoló, ami segít

Ricinusolaj

Ha lassan nő, lelapul és nem fénylik a haj, akkor a ricinusolaj nyújthat megoldást. Masszírozd a fejbőrbe, hagyd hatni akár órákig, majd öblítsd le.

Olivaolaj

Nem csak a főzésnél lehet nagy hasznát venni: ha száraz, fénytelen a hajvég, az olivaolaj tökéletes ápolást nyújt nekik.

Sörélesztő

Kapszula formájában kapható a gyógyszertárakban és sokkal olcsóbb, mint bármelyik hajvitamin. Rendszeres használat mellett dússá, erőssé teszi a hajat és a körmöket is.

Tojás

A vékonyszálú haj legjobb gyógyítója: hajhossztól függően keverj össze belőle egyet-kettőt és hajmosás előtt kb. 20 percig hagyd fenn.

Ecetes öblítés

Ha száraz, fénytelen a hajad, hajmosás után érdemes lehet kipróbálni az ecetes öblítést: keverj össze egy kis ecetet meleg vízzel és ezzel öblítsd át a hajad minden hajmosás után.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!