Egyéb kategória

Elektromos autón hajtott el a naplementébe a hercegi pár

Nagyon jó üzenetet közvetített Harry herceg és Meghan Markle esküvője: az hagyján, hogy Meghan elszántan küzd a nők egyenjogúságáért, a környezettudatosság is megjelent a menyegzőn. Egészen pontosan utána: Sussex hercege és hercegnője ugyanis egy elektromos kocsin hajtott el a fogadásra.

vous - 2018.05.24.
Elektromos autón hajtott el a naplementébe a hercegi pár

A királyi család sokak szerint idejét múlt intézmény – és valóban, sok politikai jogosultsága nincs sem a királynőnek, sem a közeli családjának. Mégis, minden, amit tesznek, szimbolikus jelentőségű, és nagyon sokat segíthet egy ügyön, ha a világ legismertebb királyi családjának sarjai kiállnak mellette.

Ez a helyzet a környezetvédelemmel is: amikor a királynő kijelentette, hogy betiltja az országban az egyszerhasználatos műanyagot, mindenki figyelme ennek a környezetszennyező anyagnak a felfüggesztése felé irányult. Most pedig a királyi család újabb szimbolikus tettével a környezettudatos közlekedés mellett tette le a voksát:

az old timer kocsi, amiben Harry herceg és Meghan Markle elhajtottak az esküvői fogadásra, egy elektromossá alakított Jaguar volt.

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást a Fyouture oldalán, ITT olvashatjátok. 

Ajánlott cikkek