Egyéb kategória

Mi már tudjuk, mit csinálsz hétvégén! – programajánló a hosszú hétvégére

2018 a hosszú hétvégék éve, egymást követik a rövidített munkahetek, szóval érdemes kihasználni! Összegyűjtöttünk nektek néhány programot, hogy semmiképp se a négy fal között töltsétek ezt a májusi hétvégét.

vous - 2018.05.19.
Mi már tudjuk, mit csinálsz hétvégén! – programajánló a hosszú hétvégére

Szombat

Kutyás piknik a Dürer kertben

Miért hagynád ki a négylábú kedvenceket a buliból? Töltsd a szombatot az állatvédelem és a szórakozás jegyében a Dürer kertben! Az esemény becsületkasszás alapon műödik, oltási könyv pedig ne maradjon otthon.

Rákóczi Reggeli

Tudtad, hogy a reggel az új este? Szedd össze a barátokat és irány a Rákóczi tér egy nagy, közös reggelizésre. Esemény itt.

CityMatiné LiberUp!

Ha bírod a napközbeni bulizást, amit ráadásul csodaszép környezetben töltetnél el, akkor a CityMatiné legújabb eseményét neked találták ki!

Vasárnap

Cruisin Boat Party

Idén előszor bulizhatsz Közép-Európa legnagyobb mozgó táncterén – szállj hajóra és élvezd a budapesti panorámát a Dunán! 

Beer Week in Budapest 

Magyarország mára igazi kézmüves sör-nagyhatalom lesz, amit érdemes lesz ezen a hétvégén (is) megünnepelni. Városszerte több helyszínen várja a jó sörre szomjazókat a budapesti sörfesztivál.

Elfújta a szél – Bem Mozi

Ha valamilyen megmagyarázhatatlan okból még sosem láttad, vagy ha már láttad is, de megnéznéd ismét szélesvásznon a filmtörténet egyik leghíresebb alkotását, akkor buli helyett vasárnap irány a Bem Mozi.

Hétfő

Monday Session – PONTOON

Ezt a hetet szerencsére nem a munkahelyünkön kell indítani, szóval miért nem indíthatnánk a Duna-parton? Jó zene, kikapcsolódás és feltöltödés a négynapos munkahét előtt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: