Egyéb kategória

A meztelen ruha újabb diadala Cannes-ban

A meztelen ruha nem új dolog. Cannes-ban magamutogatni sem az. Ha azt gondoltátok 2018-ban ez már senkit nem érdekel, akkor nagyon tévedtek. A sztárok továbbra is rajonganak a minél több bőrfelületet megmutató ruhadarabokért, az olyan, mintha ruhákért. A legkihívóbb darabokat gyűjtöttük össze a cannes-i filmfesztivál első néhány napjáról.

vous - 2018.05.11.
A meztelen ruha újabb diadala Cannes-ban

Irina Shayk

Hadd mutassam be, ha nem ismernétek fel, Elizabeth Hurley-t, aki ezzel a fekete Versace ruhával beírta magát a vörös szőnyeg történelemkönyvébe.

Objektum doboz

Ez előtt tisztelgett a ragyogó Irina Shayk, aki Cannes-ban mutatta meg, hogy a Versace divatház menőbb, mint valaha, és a stílusos polgárpukkasztás soha nem megy ki a divatból.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Amber Heard

A ruhatervező nem bánt bőkezűen a textillel – jutott eszünkbe a színésznő ruhájának felső részét látva. Amber Heard azonban megengedhet magának ilyen szabást, egyenesen ragyogott a vörös szőnyegen, ahol új kapcsolatát jelentette be a L'Oréal márkával.

Objektum doboz

Objektum doboz

Léa Seydoux

A francia színésznő nem is ruhát, hanem ezüst vízesést viselt a vörös szőnyegen a Louis Vuitton márka jóvoltából.

Objektum doboz

Objektum doboz

Araya Hargate

A thaiföldi színésznő imádja a feltűnő darabokat, a kristályokkal díszített palástért odáig vagyunk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Victoria Bonya

Az orosz televíziós műsorvezető pontosan tudja, mi kell a cannes-i fotósoknak, és meg is adja nekik. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Deepika Padukone

Az egyik legismertebb bollywoodi szupersztár sem hagyta ki a lehetőséget, hogy meztelen ruhában lépjen a vörös szőnyegre. 

Objektum doboz

divat trend meztelen átlátszó táska

A meztelen táska a tavasz legizgalmasabb darabja, mégsem vennénk meg azonnal

Aki véginézte, mi történt a 2018-as tavaszi-nyári kifutókon, az megdöbbenve tapasztalhatta, hogy szinte minden kollekcióban szerepet kapott a műanyag. Amíg a világ kézzel-lábbal tiltakozik a műanyagzacskók, mikroműanyag és PET-palackok ellen, addig a tervezők úgy gondolják, divatba kellene hozni a PVC-t. A tavaszi táskánk legyen műanyagból, és ha ez még nem minden, legyen teljesen átlátszó. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!