Világ

A randizásnál már a környezetvédelem sem utolsó szempont!

Egy amerikai randioldal felmérése szerint egyre jobban számít a megfelelő pár megtalálásában az, hogy mennyire környezetbarát az illető. A kutatás kitért arra is, hogy mekkora arányban tartjuk szexinek azt, ha valaki törődik a környezetével, felveszi a szemetet, vagy környezetbarát módon éli a mindennapjait.

vous - 2018.04.26.
A randizásnál már a környezetvédelem sem utolsó szempont!

Szerencsére a környezettudatosság egyre inkább begyűrűzik a mindennapjainkba is – sőt, már a szerelmi életünkben is fontos szempont, legalább is ez derült ki a Zoosk amerikai randioldal által készített felmérésből. Az eredmények bizakodásra adnak okot: lehet, hogy lassan tényleg képesek leszünk átlátni, mennyire fontos a környezetvédelem.

A Zoosk 5100 szinglit interjúvolt meg, és átnézett 123257 randiprofilt, amelyekből kiderült, hogy meglepően sokat nyom a latban az, ha valaki környezettudatos.

A meginterjúvolt egyedülállók

  • 78 százaléka járna olyannal, akit érdekel a környezetvédelem,
  • 58 százaléka gondolja úgy, hogy a környezettudatosság egy megnyerő tulajdonság.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást ide kattintva olvashatjátok el. 

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.