Világ

A randizásnál már a környezetvédelem sem utolsó szempont!

Egy amerikai randioldal felmérése szerint egyre jobban számít a megfelelő pár megtalálásában az, hogy mennyire környezetbarát az illető. A kutatás kitért arra is, hogy mekkora arányban tartjuk szexinek azt, ha valaki törődik a környezetével, felveszi a szemetet, vagy környezetbarát módon éli a mindennapjait.

vous - 2018.04.26.
A randizásnál már a környezetvédelem sem utolsó szempont!

Szerencsére a környezettudatosság egyre inkább begyűrűzik a mindennapjainkba is – sőt, már a szerelmi életünkben is fontos szempont, legalább is ez derült ki a Zoosk amerikai randioldal által készített felmérésből. Az eredmények bizakodásra adnak okot: lehet, hogy lassan tényleg képesek leszünk átlátni, mennyire fontos a környezetvédelem.

A Zoosk 5100 szinglit interjúvolt meg, és átnézett 123257 randiprofilt, amelyekből kiderült, hogy meglepően sokat nyom a latban az, ha valaki környezettudatos.

A meginterjúvolt egyedülállók

  • 78 százaléka járna olyannal, akit érdekel a környezetvédelem,
  • 58 százaléka gondolja úgy, hogy a környezettudatosság egy megnyerő tulajdonság.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást ide kattintva olvashatjátok el. 

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.