Egyéb kategória

Dwayne Johnson immár háromszoros lányos apuka <3

Az egyik legszuperebb sztárapuka bebiztosította magát csajokkal: megszületett Dwayne Johnson harmadik lánya! 

vous - 2018.04.25.
Dwayne Johnson immár háromszoros lányos apuka <3

Dwayne „The Rock” Johnson Instagram-oldalán jelentette be, hogy megszületett kislánya, Tiana Gia Johnson. 

Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy egy újabb erős nő érkezett meg ebbe a világba! Egész életemben erős és szerető nők vettek körül, de miután ott voltam Tia születésénél, nehéz leírni a szeretetnek és a csodálatnak ezt az új szintjét. 

Objektum doboz

 – írta a színész posztjában, melyben nem feledkezett meg megemlíteni idősebb lányait sem:  jelenlegi partnerétől, Lauren Hashian énekesnőtől a 2 éves Jasminet és a 16 éves Simone Alexandrat, aki Dwayne exfeleségétől született, Dany Garcia filmproducertől.

dwayne

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi 

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon