Egyéb kategória

Tömeghisztériára felkészülni: érkezik a H&M X Moschino kollaboráció

Újabb luxusmárkával kollaborál a H&M – az utóbbi évekhez hasonlóan, 2018 őszétől lesz kapható a H&M X Moschino kollekció darabjai.

vous - 2018.04.18.
Tömeghisztériára felkészülni: érkezik a H&M X Moschino kollaboráció

Emlékezték még 2015-ben mekkora tömeghisztéria tört ki, amikor a H&M a Balmainnel közös kollekcióját dobta piacra? Mi ott voltunk a magyarországi megjelenésnél, és amit ott láttunk, soha nem felejtük. ITT felidézhetitek a történteket. Aztán 2016-ban a márka, a KENZO-val, majd 2017-ben az Erdemmel kollaborált, ezek kevesbé sokkoltak itthon. 

2018-ban pedig a  H&M X Moschino kollekicót üdvözölhetjük!

A  Moschino tervezőjét, Jeremy Scott-ot a tévé inspirálta a kollekció megalkotásánál, melyben férfi és női ruhák egyaránt megtalálhatók lesznek, sőt egy meglepetés is érkezik majd a kollekcióval, melyről egyelőre semmilyen infó nem érkezett.

Objektum doboz

A kollabirációról megjelent két fotó: az egyiken Gigi Hadid szerepel, feltételezhetően már a kollekció darabjait viselve…

Objektum doboz

a másikon a tervező, Jeremy Scott látható

Objektum doboz

 H&M x Moschino kollekció  2018. november 8-án debütál majd!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!