Egyéb kategória

A nyár slágere a holografikus highlighter és társai

Két évet kellett várnunk arra, hogy a holografikus ruhák, táskák, cipők után megérkezzen a holografikus smink is. És nemcsak jött, győzött is: máris a nyár slágerének kiáltották ki.

vous - 2018.04.17.
A nyár slágere a holografikus highlighter és társai

Természetesen ez a trend is az Instagramot ragyogja be elsősorban. A #holographic vagy #holo hashtag alatt szikrázó tömegeket találtok ti is.

Ez például kifejezetten hercegnős összhatás sok-sok pinkkel:

Objektum doboz

Mintha vattacukorban fürdött volna valaki. Szép, de kicsit mintha sok lenne. Ilyet azért a hétköznapokra ne vállaljatok be. Miért? A keretes írásból kiderül.

Objektum doboz

Holografikus ajkak:

Objektum doboz

Gyönyörű ez a highlighter!

Objektum doboz

Egy visszafogottabb verzió:

Objektum doboz

Finom csillogás:

Objektum doboz

„Kaptam egy üzenetet, egy férfitól, hajnali kettőkor” – megnéztem, hogy teljesít az Insta-smink élesben molnár viola

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

Aki használja az Instagramot, biztos találkozott már egy bizonyos sminkelési móddal, amit nehéz egyetlen szóval leírni. Hatalmas trendről beszélünk, nők tömegei igyekeznek leutánozni a tutorialokban látható lépéseket. Én is megpróbálkoztam vele, hogy megnézzem, mi történik az arcommal – na meg hogy körbejárjam kicsit a jelenséget.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.