Egyéb kategória

Konyhai eszközök, amelyeket gyűjtögettek, pedig nagyon nem kellene

Gyűjtögetőnek lenni nem szerencsés, annak ellenére, hogy rengetegen dobják ki nehezen a megunt cuccokat – a konyhában azonban tényleg nem tanácsos összehordani minden olyat, aminek már nem vesszük hasznát, mert könnyen limlomos lehet tőle a helyiség. Az alábbiakban felsorolunk néhány konyhai eszközt, amelyből azonnal dobjuk ki a felesleget, különben csak gyűjtjük és gyűjtjük majd, a kacatok pedig lassan elöntenek.

vous - 2018.04.13.
Konyhai eszközök, amelyeket gyűjtögettek, pedig nagyon nem kellene

Műanyagedények

Ó, azok a drága tárolók! Persze mindig úgy hisszük, hogy még szükségünk lesz rájuk, és eltesszük még azt is, amiben a kaja érkezik, de előbb-utóbb mindegyiknek eltűnik majd a teteje, megrepednek, foltosak lesznek, és úgysem használjuk őket. Csak azokat tartsuk meg, amelyeket valóban minden egyes alkalommal előveszünk, ha el kell pakolnunk valamit.

A gyűjtögetés magasfoka – így ne essetek bele ebbe a csapdába!

A gyűjtögetés magasfoka – így ne essetek bele ebbe a csapdába!

Emlékeztek még azokra a műsorokra, amikben megszállottan gyűjtögető alanyokhoz kopogtattak be a műsorvezetők, és igyekeztek őket jó tanácsokkal ellátni, illetve segítettek nekik megszabadulni a feleslegesen bespejzolt holmiktól? Sajnos életünkben számtalanszor beleesünk mi is ebbe a hibába. Persze ezt most nem úgy kell érteni, mint ahogy kóros gyűjtögetőknél lenni szokott. Csak hogy „kicsit” túlzásba esünk valamilyen kedvencünk felhalmozásával. Ezek lehetnek ruhák, könyvek, parfümök, akcióhős-figurák, és ki tudja még mik…

Rozsdás lábasok

Mindenkinek van legalább egy olyan lábasa, amit már nem is igazán használ, mert olyan ronda és rozsdás, de még mindig nem tud tőle megválni – hát itt az ideje, hogy mégis megtegyük, mert csak feleslegesen foglalják a helyet a konyhánkban. Még rosszabb, ha használjuk őket, a rozsda ugyanis nagyon egészségtelen, főleg, ha elfogyasztjuk – inkább vegyünk pár olyan edényt, ami nincs tele vele.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán! 

Ajánlott cikkek