Egyéb kategória

Nézzétek meg az első fotót Meryl Streepről a Hatalmas kis hazugságokban

Hála Nicole Kidmannek, végre megérkezett az első fotó Meryl Streepről a Hatalmas kis hazugságok második évadának forgatásáról. 

vous - 2018.04.06.
Nézzétek meg az első fotót Meryl Streepről a Hatalmas kis hazugságokban

Nemrég írtuk meg nektek, hogy megjelent az első fotó a a Hatalmas kis hazugságok második évadából. Ezúttal pedig – ha lehet ilyet írni – még jobb kép érkezett a már zajló forgatásról. 

Nicole Kidman osztott meg egy fotót, amin Meryl Streep is látható szerepében. A legendás színésznő a második évadban Perry (Alexander Skarsgård) édesanyját, Mary Louise Wright-ot alakítja majd, aki Monterey-be érkezik, hogy válaszokat kapjon fia halálával kapcsolatban.

Objektum doboz

A második évad 2019-ben kerül majd képernyőre, és annyit már tudunk, hogy Perry halála kulcsfontosságú lesz a folytatásban, valamint Bonnie (Zoë Kravitz) múltjáról is kiderül pár sötét titok… 

hatalmas-kis-hazugsagok-sorozat

A Hatalmas kis hazugságok több, mint egy „óriás pénisz” – 3 ok, amiért várjuk a 2. évadot

A sorozat, amely kapcsán az egész internet azt találgatta, mekkora Alexander Skarsgård pénisze, a sorozat, amelyet csak úgy emlegetnek mint a hardcore Született feleségek – ez a Hatalmas kis hazugságok, amelynek imádtuk az első évadát, és úgy tűnik, hamarosan érkezik a második is! Ti is imádtátok? Akkor görgessetek lejjebb, és hevesen bólogassatok az érveinket olvasva, miért várjuk nagyon a folytatást! 

Ajánlott cikkek