Egyéb kategória

Egy cipő, ami nem hiányozhat a tavaszi ruhatárból

Ha itt a tavasz szívesen rúgjuk le a tércsizmát, bakancsot, bokacsizmát, de még a sneakert is, hogy ezeket aztán könnyebb, csajosabb, finomabb lábbelire cseréljük. 2018 szupersztárja a törpesarkú cipellő, amely egyszerre ultracsajos, határozottan szexi. Mégsem kell azt gondolnotok, hogy csak tányérszoknyával viselhetitek. De nem ám!

vous - 2018.03.28.
Egy cipő, ami nem hiányozhat a tavaszi ruhatárból

2015 tavaszán kezdtünk el vele finoman ismerkedni, 2017 tavaszán már eléggé szerettük, idén viszont imádjuk! Ez a törpesarkú, hegyes orrú cipők tavasza lesz. Az őszről pedig ne is beszéljünk! Olyan nagy divatházak kifutóján tűnt fel, mint a Balenciaga, a Dior, a Kenzo vagy a Celine. Ha ők mondják, mi elhisszük neki.

A törpesarkú egyébként azért vett le bennünket a lábunkról, mert egyszerre csajos, ugyanakkor semmi nem szabja meg, hogy csak libbenő szoknyával vagy ruhával lehet viselnünk. Vegyétek fel rojtos aljú farmerhoz, elöl gombos farmerszoknyához, hűvösebb napokon csinos bőrszoknyához, vagy viseljétek a kedvenc nadrágszoknyátokkal.

Objektum doboz

mengyan-eszter-zold-fenntarthato-divat-nes-cipo

10 magyar cipő 10 magyar tervezőtől (nem csak) tavaszra

Úgy gondoljuk, hogy fontos a hazai „divatipar” és a hazai divatélet támogatása. Arra biztatunk benneteket, hogy ha tehetitek, inkább válasszátok a magyar alkotókat, tervezőket, akik hazai munkaerővel dolgoznak. Inkább legyen kevesebb darab a szekrényetekben, de azok legyenek tartós, minőségi holmik, amelyekkel valóban egyedivé válhattok, és nem csak az egyediség illúzióját kapjátok. A cipellőket ide kattintva >>> nézhetitek meg!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

cipő tűsarkú sarok

Miért olyan kényelmetlen ma minden cipő?! Körbejártuk a témát

Nemrégiben Londonban jártam, ahol másfél napot bicegéssel töltöttem, annak köszönhetően, hogy a kéthetes – addig szuperkényelmes – cipőm durván törni kezdte a lábam. Bő másfél nap múlva sikerült úgy-ahogy elég bőre gyúrnom a sarkát. Közben egész végig arra gondoltam, hogy miért vagyok én ennyire szerencsétlen, hogy nem bírok megfelelő cipőt venni! Erre próbáltam megkeresni a választ.

Andi korábbi cikkét ide kattintva>>> olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek