Egyéb kategória

Egy cipő, ami nem hiányozhat a tavaszi ruhatárból

Ha itt a tavasz szívesen rúgjuk le a tércsizmát, bakancsot, bokacsizmát, de még a sneakert is, hogy ezeket aztán könnyebb, csajosabb, finomabb lábbelire cseréljük. 2018 szupersztárja a törpesarkú cipellő, amely egyszerre ultracsajos, határozottan szexi. Mégsem kell azt gondolnotok, hogy csak tányérszoknyával viselhetitek. De nem ám!

vous - 2018.03.28.
Egy cipő, ami nem hiányozhat a tavaszi ruhatárból

2015 tavaszán kezdtünk el vele finoman ismerkedni, 2017 tavaszán már eléggé szerettük, idén viszont imádjuk! Ez a törpesarkú, hegyes orrú cipők tavasza lesz. Az őszről pedig ne is beszéljünk! Olyan nagy divatházak kifutóján tűnt fel, mint a Balenciaga, a Dior, a Kenzo vagy a Celine. Ha ők mondják, mi elhisszük neki.

A törpesarkú egyébként azért vett le bennünket a lábunkról, mert egyszerre csajos, ugyanakkor semmi nem szabja meg, hogy csak libbenő szoknyával vagy ruhával lehet viselnünk. Vegyétek fel rojtos aljú farmerhoz, elöl gombos farmerszoknyához, hűvösebb napokon csinos bőrszoknyához, vagy viseljétek a kedvenc nadrágszoknyátokkal.

Objektum doboz

mengyan-eszter-zold-fenntarthato-divat-nes-cipo

10 magyar cipő 10 magyar tervezőtől (nem csak) tavaszra

Úgy gondoljuk, hogy fontos a hazai „divatipar” és a hazai divatélet támogatása. Arra biztatunk benneteket, hogy ha tehetitek, inkább válasszátok a magyar alkotókat, tervezőket, akik hazai munkaerővel dolgoznak. Inkább legyen kevesebb darab a szekrényetekben, de azok legyenek tartós, minőségi holmik, amelyekkel valóban egyedivé válhattok, és nem csak az egyediség illúzióját kapjátok. A cipellőket ide kattintva >>> nézhetitek meg!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

cipő tűsarkú sarok

Miért olyan kényelmetlen ma minden cipő?! Körbejártuk a témát

Nemrégiben Londonban jártam, ahol másfél napot bicegéssel töltöttem, annak köszönhetően, hogy a kéthetes – addig szuperkényelmes – cipőm durván törni kezdte a lábam. Bő másfél nap múlva sikerült úgy-ahogy elég bőre gyúrnom a sarkát. Közben egész végig arra gondoltam, hogy miért vagyok én ennyire szerencsétlen, hogy nem bírok megfelelő cipőt venni! Erre próbáltam megkeresni a választ.

Andi korábbi cikkét ide kattintva>>> olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.