Egyéb kategória

Megőrülünk: hamarosan érkezhet a Clarissa folytatása

Szerinünk sokatok emlékszik még a '90-es évek sikersorozatára, Clarissára. Bár mi elég kicsik voltunk, néztük a sorozatot, a főcímet pedig különösen kedveltük. Jó hír a rajongóknak, és azoknak, akik szívesen nosztalgiáznak, ugyanis Clarissa visszatérhet. 

vous - 2018.03.28.
Megőrülünk: hamarosan érkezhet a Clarissa folytatása

A The Hollywood Reporter nemrég arról számolt be, hogy visszatérhet a '90-es évek legendás sorzata, a Clarissa (Clarissa Explains It All). A sorozat nem reboot lenne, hanem a szó szoros értelmében egy folytatás, ugyanis Melissa Joan Hart is visszatérhet, ezúttal mint édesanya. 

feketek-feheren

„Hogy micsi?” Érkezik a Feketék fehéren második része – na, ki örül velünk?

Tagadhatatlan, hogy a legtöbb csaj imádja a Feketén fehéren című filmet – mi egyenesen rajongunk érte. Láttuk már vagy 100-szor, és a mai napig idézgetünk belőle. Ha ti is így vagytok vele, akkor nagyon fogtok örülni, ugyanis hamarosan érkezhet a második rész. 

Bár a Nickelodeon nem erősítette meg a hírt, a Clarissát alakító Melissa Joan Hart 2016-ban a Us Weekly-nek így nyilatkozott:

 Beszéd tárgya Clarissa… Meglátjuk, mi lesz!

Clarissa (Clarissa Explains It All) című sorozatatot a Nickelodeon tűzte műsorra még 1991-ben. Főszereplője Clarissa Darling (Melissa Joan Hart), aki velünk kommunikálva narrálja életének fontosabb történéseit. Érdekes, hogy ez volt az első Nickelodeon-sorozat, amelynek női főszereplője volt, ugyanis korábban nem tartották jó ötletnek, hogy női főhőst kreáljanak.

Objektum doboz

Clarissa 5 évadot és 65 részt élt meg 1991 és 1994 között. 2015-ben megjelent a Things I Can't Explain című könyv, amiben a húszas éveiben járó újságíró Clarissa életét ismerhetjük meg.

Reméljük, nem csupán pletyka a folytatást, mi izgatottan várnánk!

Ajánlott cikkek