Egyéb kategória

Rántott csoki a trend uzsonnára – próbáljátok ki!

A gyerkőcnek, vagy akár egy ráérős délutánon magatok is elkészíthetitek az utóbbi évek egyik legtrendibb uzsonnáját, a rántott csokit. Nem kell hozzá sok alapanyag, viszont a végeredmény annál zseniálisabb lesz!

vous - 2018.03.22.
Rántott csoki a trend uzsonnára – próbáljátok ki!

Amire szükségetek lesz: csokoládészelet (tetszés szerint), kukoricaliszt, finomliszt, szódabikarbóna tej, olaj. 

Hűtsétek le a csokoládészeletet a csomagolásában, de ne fagyasszátok! Keverjétek össze a kukoricaliszet, és a finomlisztet a szódabikarbónával, majd keverjetek hozzá annyi tejet, hogy tésztaállagú legyen, hogy egy könnyed krémet kapjatok.

Melegítsétek fel az olajat, majd a csokolédát mártsátok bele a könnyed krémbe és mehet is az olajba, ahol süssétek aranybarnára. Fogyaszthatjátok magában, sült krumplival, de akár jégkrémmel is!

Néha belefér egy-egy kalóriabomba!

Objektum doboz

pavlova

Ezek a legkülönlegesebb édességek a világ hat pontjáról

Édesszájúak, ez a cikk nektek született, figyeljetek! Összegyűjtöttük a legkülönlegesebb desszerteket a világ hat különböző pontjáról.

1. Új-Zéland és Ausztrália: pavlova

Nevét a híres orosz balett-táncos Anna Pavlova után kapta, és akkor készítették el először, mikor a táncosnő Új-Zélandra látogatott. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.