Egyéb kategória

4 Kim Kardshian West-hasonmás, akiket milliók követnek

Van, akik szerint Kim Kardashian Westből egy is sok. Nos, számukra igazán sokkoló lehet, hogy a szupercelebnek nem egy, hanem egyből négy népszerű hasonmása is van az Instagramon. Kik ők? Hogy néznek ki? Megmutatjuk.

vous - 2018.03.19.
4 Kim Kardshian West-hasonmás, akiket milliók követnek

Sonia & Fyza Ali

Testvérek. Sminkesek. És az egyikük megszólalásig hasonlít Kim Kardashian Westre. Amíg Sonia lehetne Kim, addig Fyza akár Kylie Jennert is eljátszhatná. A Dubajban élő duónak közel 800 ezer követője van az Instagramon. Szerintük Kim hatására fogadták el őket is jobban, hiszen a szuperceleb népszerűsége hatással volt arra, hogy a hozzá hasonló nők jobban tudjanak érvényesülni, „divatosabbá” váljanak.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Kamilla Osman

A torontói hölgy azzal került a címlapokra, hogy összejött Kylie Jenner volt pasijával, Tygával. Kamilla bevallotta, hogy plasztikáztatta az orrát és a száját is feltöltette, de a hasonlóság leginkább abban rejlik, hogy a szülőhelye Azerbajdzsán, amely szomszédos Örményországgal, ahonnan a Kardashian család származik.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Tara Emad

Külsejét nézve annyiban hasonlít Kimre, hogy barna a haja, barna a szeme, de az egyiptomi modell és színésznő az egyik legismertebb influencer a muszlim közösségben. Több mint egy millió követőjének nemcsak saját magát mutatja meg, hanem különböző alapítványokra és segélyszervezetekre is felhívja a figyelmet.

Objektum doboz

Anitta

A brazil énekesnőt 25 millióan követik az Instagramon. A popsztár arra használja népszerűségét, hogy népszerűsítse a testpozitív gondolatokat.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

ezert-tartozunk-halaval-a-kardashian-csaladnak-molnar-viola-anna

Sok van a rovásukon, én mégis hálás vagyok nekik: ezért nem tudok haragudni a Kardashian családra

Olyan színvonalon élnek, ami az átlagember számára felfoghatatlan – és olyan húzásaik vannak, amivel az átlagember nehezen azonosul. Bevallom, néha az én zsebemben is kinyílik a bicska, ha valamilyen hírt hallok velük kapcsolatban – most mégis inkább azt árulom el, szerintem miért tartozunk nekik hálával. Igen, hálával – mert higgyétek el, akarva-akaratlanul, de tettek értünk valami nagyon fontosat. Folytatás >>>

Ajánlott cikkek