Egyéb kategória

Viszlát, olcsó műszempillahatás – egy trükk, amivel lenyűgöző szempillátok lehet!

A közösségi oldalakat teljesen megbabonázta egy műszempilla-hack. Bizonyára már ti befutottatok abba az olcsó, pár szász forintos, soros műszempillába, ami annyira művi hatást kelt, hogy utólag mindig megbánjuk... Létezik egy trükk, amitől még ez a gagyi változat is remekül fog mutatni.

vous - 2018.03.13.
Viszlát, olcsó műszempillahatás – egy trükk, amivel lenyűgöző szempillátok lehet!

Megosztó téma a műszempilla – 3D, 4D, 5D (és még ki tudja, hány D)… többsége nem alkalmi viselet, a szakemberek ígérik, hogy akár több hétig is csodás pillákkal kápráztathatunk el mindenkit.  (#teamnomoreműszempilla: aztán ez vagy így lesz, vagy két nap után kezd el potyogni… – a szerk.)  Most a kifejezetten alkalmi, soros műszempillákhoz érkezett egy igazán ígéretes trükk, ami után, ha felhelyezitek a(z alkalmi) műszempillát, sokkal természetesebb hatást érhettek el! 

Itt a tél! Kedvencünk a jeges nyári szemsmink, amely ősszel is divat lesz Vous

Elmentem műszempilláztatni és megváltozott az életem

A műszempillától rengetegen ódzkodnak, mert félnek, hogy művi hatást kelt, pedig ez egyáltalán nem igaz. Egy jól felrakott szempillasor visszafogott, mégis szép benyomást kelt, ráadásul rengeteg előnnyel is jár. Én kipróbáltam és imádom!

Paloma Garcia amatőr sminkes oszott meg egy videót, amin egy szempillaspirál applikátorral fésülni, dörzsölni kezdi a műszempillát. Az eredmény meglepő lett: a műanyag, fényes és természetesnek semmiképp sem mondható eredeti pillasor sokkal naturálisabb lett. 

Objektum doboz

Több twitter-felhasználó is kipróbálta hacket, megdöbbenve tapasztalták, hogy tényleg bevált. Sőt még olyan ismert szépségvloggerek, mint Jackie Aina and Nikkie Tutorials is elismerősen nyilatkoztak a trükkről! 

Ha gondoljátok, próbáljátok ki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.