Egyéb kategória

Viszlát, olcsó műszempillahatás – egy trükk, amivel lenyűgöző szempillátok lehet!

A közösségi oldalakat teljesen megbabonázta egy műszempilla-hack. Bizonyára már ti befutottatok abba az olcsó, pár szász forintos, soros műszempillába, ami annyira művi hatást kelt, hogy utólag mindig megbánjuk... Létezik egy trükk, amitől még ez a gagyi változat is remekül fog mutatni.

vous - 2018.03.13.
Viszlát, olcsó műszempillahatás – egy trükk, amivel lenyűgöző szempillátok lehet!

Megosztó téma a műszempilla – 3D, 4D, 5D (és még ki tudja, hány D)… többsége nem alkalmi viselet, a szakemberek ígérik, hogy akár több hétig is csodás pillákkal kápráztathatunk el mindenkit.  (#teamnomoreműszempilla: aztán ez vagy így lesz, vagy két nap után kezd el potyogni… – a szerk.)  Most a kifejezetten alkalmi, soros műszempillákhoz érkezett egy igazán ígéretes trükk, ami után, ha felhelyezitek a(z alkalmi) műszempillát, sokkal természetesebb hatást érhettek el! 

Itt a tél! Kedvencünk a jeges nyári szemsmink, amely ősszel is divat lesz Vous

Elmentem műszempilláztatni és megváltozott az életem

A műszempillától rengetegen ódzkodnak, mert félnek, hogy művi hatást kelt, pedig ez egyáltalán nem igaz. Egy jól felrakott szempillasor visszafogott, mégis szép benyomást kelt, ráadásul rengeteg előnnyel is jár. Én kipróbáltam és imádom!

Paloma Garcia amatőr sminkes oszott meg egy videót, amin egy szempillaspirál applikátorral fésülni, dörzsölni kezdi a műszempillát. Az eredmény meglepő lett: a műanyag, fényes és természetesnek semmiképp sem mondható eredeti pillasor sokkal naturálisabb lett. 

Objektum doboz

Több twitter-felhasználó is kipróbálta hacket, megdöbbenve tapasztalták, hogy tényleg bevált. Sőt még olyan ismert szépségvloggerek, mint Jackie Aina and Nikkie Tutorials is elismerősen nyilatkoztak a trükkről! 

Ha gondoljátok, próbáljátok ki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.