Lélek

3 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lehet – állítólag…

A születési dátumunk sok mindenben meghatározhatja az életünket, a személyiségünket – vannak, akik hisznek ebben és persze vannak, akik nem. Akárhogy is, az asztrológusok és a szakértők szerint a csillagjegyünk szerint sok minden elmondható rólunk. Úgy is mondhatnánk, hogy a bennünket jellemző tulajdonságok „meg vannak írva a csillagokban”, ahogyan a szerelmi történetek és remélhetőleg a házasságok is. Állítólag ebből a 3 csillagjegyből lehet a legjobb feleség – persze sok mindenen múlik még, de lássuk, kiket érdemes leginkább elvenni!

vous - 2023.11.06.
3 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lehet – állítólag…

Mindenkinek más a jó és más a legjobb, ami az egyik férfinak ideális, lehet, hogy a másik a falra mászik tőle – de tény, hogy egyes személyiségjegyek, tulajdonságok jobban tetszenek általában a férfiaknak, mint mások. Valószínűleg ez is lehet az oka annak, hogy ki merték jelenteni a szakértők, hogy melyik az a 3 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lehet. Aztán hogy valóban így van-e, azt már mindenki döntse el maga! Mutatjuk!

Kos

Dinamikusak, energikusak, szeretik a kalandokat és az izgalmat, olyan nők, akiket szeretni KELL. Feleségként is szenvedélyesek, sokat beszélnek, szeretik a kihívásokat. Olyan kapcsolatban érzik jól magukat, ahol inkább ők irányítanak. A házasélet azért sem lehet unalmas egy Kos feleséggel, mert ők szeretnek utazni, állandó mozgásban vannak, vagyis nehéz mellettük unatkozni – a programokban azonban mindenképp partner kell nekik. Mindemellett hűségesek, kitratóak.

Rák

A Rák nők nem félnek kimondani a gondolataikat, érzelmeiket. Nagyon kifejezőek, és érdemes felkészülni, hogy mindig, mindenben őszinték lesznek a párjukkal. Egy másik tulajdonságuk is amellett szól, hogy jó feleség válhat belőlük, mégpedig az, hogy fontosnak tartják annak az embernek a boldogságát, elégedettségét, akit szeretnek. Nem okoz nekik problémát, ha egy kicsit többet kell dolgozniuk a kapcsolatukon. Bár olykor kicsit túlzásba is eshetnek ezen a téren, a férj jobban teszi, ha inkább élvezi az extra figyelmet és odaadást, mintsem bosszankodjon miatta…

Oroszlán

Tudják, mit akarnak és azt is, hogy hogyan szerezzék meg azt. Mindent megtesznek azért, hogy elérjék a vágyaikat. Éppen ezért olykor nagyon durvának és érzéketlennek tűnhet mások szemében, főleg, hogy mindez még őszinteséggel is társul. A párkapcsolatban is hasonlóan viselkednek, mindent megtesznek azért, hogy működjön, hogy megtalálják benne azt, amire vágynak. A párja mellett kiáll és harcol, amíg csak tud. Bár makacsságát és büszkeségét olykor nehezen lehet tolerálni, ha a férj számításba veszi, hogy mindez egy szenvedélyes szívből jön, akkor könnyebb megbarátkozni vele. Amíg hűséget kap, addig ő is hűséges.

Forrás: Unsplash

Ajánlott cikkek