Egyéb kategória

Amivel rózsaszínben indul a nap: mesés, málnás chiapuding

Mivel indulhatna jobban a nap, mint egy krémes és édes nyalánksággal, ami ráadásul egészséges és pofonegyszerű is? Sőt – készen kivehető a hűtőből, minimális munkával maximális élményt ad, igazi energialöket.

vous - 2018.02.28.
Amivel rózsaszínben indul a nap: mesés, málnás chiapuding

Azt már mindenki unásig hallotta, olvasta és tudja, hogy reggelizni fontos és szükséges, de persze a napi rutinban nehéz megvalósítani, hogy egészséges, gyors, finom és tápláló étellel indítsuk a napot.

Az egyik legegyszerűbb és isteni finom alternatíva a chiapuding, amit előző este bekeverünk, reggel pedig vár ránk a krémes, desszertnek is beillő kész reggeli.

Az apró chiamag csudás tulajdonsága, hogy rengeteg folyadékot képes beszívni, és egészen krémes, pudingos állagot kap. Bármilyen folyadékkal jól működik, teljesen felveszi a hozzáadott ízeket és aromákat, és bár sokszor éri az a vád, hogy drága, annyira szapora, hogy bőven megéri beruházni rá, mert többszörösére duzzad.

Ha este bekeverjük, reggelre tökéletes lesz, ha pedig egy gyömbéres-vaníliás málnaturmix-szal keverjük, tényleg rózsaszínben és ízekben gazdagon indul a reggel – ami meghatározhatja egész napunkat! 

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.