Egyéb kategória

Horoszkóp: elérkeztünk az utolsó hajrához, ideje lezárni, amit le kell!

Sok bolygó van most a Halakban (február 18-március 6.) és úgy általában is a változó jegyek dominálnak. Van úgy, hogy csak eltelik egy nap, máskor meg hömpölyög – leginkább a képzelet. A semmittevés és a mindent tevés, illetve két idea (Halak-Nyilas) is küzd egymással, ahogyan a valóság és a realitás. Bármi is legyen most, egy biztos, a dolgok fizikai formába öltése még várat magára. Nem túl hatékony napok ezek – spirituális értelemben viszont igen. 

vous - 2018.02.26.
Horoszkóp: elérkeztünk az utolsó hajrához, ideje lezárni, amit le kell!

Az iránynélküliség a legnagyobb kihívás és a legfárasztóbb, mivel ebben a jegyben az ego nagyon szenved.

Még nehezebb a dolgod, ha energiát akarsz beletenni abba, ami most áll, ami nem mozdul, ami nem az igazi, de jó lenne benne előrébb tartani. Most nem lehet siettetni sem erőltetni semmit sem – földi viszonylatban szürreális egy állapot.

Megérkezve a Halak jelébe február 18-án, amely sorrendben az utolsó, a lezárásoké, a befejezetlen ügyek lezárásáé, a kiüresedésé, megtisztulásé és a felemelkedésé. Bejárva az állatövet, ideje megpihenni és önmagunkkal egységbe kerülni. Egyetlen lecke maradt itt csak hátra  – ami a legnehezebb – elfogadni a „semmit”, az ürességet és azt, hogy nem akarhatunk. Csak feladni. Feladni, hogy előrébb akarjunk jutni, hogy a vágyaink irányítsanak. Elfogadni, hogy nem mi kormányozzuk a hajót és nem látunk bele a közeli jövőbe.

A cikk a blogomon folytatódik, ha tovább olvasnátok, kattintatsatok ide

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.