Egyéb kategória

Gyúrós Kim: a sztárság nagyasszonya durva bicepszet növesztett

Az internet ad és néha elvesz ad! Nos, ezúttal valami „nagyon nagyot adott”. Megszületett az a fogalom, hogy Gym Kardashian, vagyis gyúrós Kardashian (ha van jobb, viccesebb ötletetek írjátok meg). 

vous - 2018.02.19.
Gyúrós Kim: a sztárság nagyasszonya durva bicepszet növesztett

Bár több, mint valószínű, hogy Kim Kardashianhez eljutottak a róla szóló legújabb mémek, ennek ellenére még mindig fellelhetőek azok a nagyon vicces montázsok, amin a sztárság nagyasszonyának óriási izmokat photoshoppoltak.

Hogy miért?

Nos, az pontosan nem derül ki, de talán azért, mert Kim ritkán posztol edzőteremből, így mindenki számára világos lehet, hogyan nézne ki, ha komolyan űzné a testépítést. Mert ugye az nyilvánvaló, hogy Kim szereti mutogatni magát, így biztosan azt is megmutattná, ha a súlyokat emelne… 

Szerencsére ezt senki nem várja el tőle, hiszen ezek a szupervicces mémek megteszik helyette! (Irónia, irónia, irónia!)

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.