Egyéb kategória

Nagy a dráma: nyilvánosan osztotta ki Kim Cattrall Sarah Jessica Parkert

Azt eddig is tudtuk, hogy nem felhőtlen a viszony a Szex és New York két főszereplője között. Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall vitája nagyon eldurvult.

vous - 2018.02.12.
Nagy a dráma: nyilvánosan osztotta ki Kim Cattrall Sarah Jessica Parkert

Mindig is pletykálták, hogy a szex és new yorkos csajok nem igazán jönnek ki a valóéletben – hogy ki miatt megy a cicaharc, nem tudni, de az biztos, hogy kezd eldurvulni a helyzet különösen Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker között. 

Sajnálatos módon Kim Cattrall a napokban elveszítette testvérét, aminek az Instagramon hangot is adott, majd megköszönte a támogatást a kollégáinak, barátainak. 

Szeretném megköszönni a rajongóknak, a barátaimnak, a szex és new yorkos kollégáimnak a mérhetetlen támogatást, amit az elmúlt 72 órában nyújtottak!

Objektum doboz

Valószínű, hogy a rossz viszony ellenére SJP privátban részvétet nyilvánított Kimnek, aki ezt nem vette túl jó néven, mert egy dühös hangvételű, nyilvános posztban osztotta ki kolléganőjét. 

Nincs szükségem a szeretetedre vagy a támogatásodra ebben a tragikus időben @sarahjessicaparker! 

– írta a képre, amihez egy még mogorvább üzenetet is mellékelt!  

Objektum doboz

Hogy folyamatosan kapcsolatba akarsz lépni velem, pusztán arra emlékeztet, hogy milyen kegyetlen voltál és vagy! Hadd tegyem világossá: Nem vagy a családom! Nem vagy a barátom! Utoljára írom neked: fejezd be, hogy ezt a tragédiát arra használod, hogy fenntarsd a jó kislány szerepet! 

Nos, még ha igaza is van a színésznőnek, szerintünk jobb ezt privátba intézni! SJP egyelőre nem reagált az „üzenetre” – valószínű, nem is fog.  

Ajánlott cikkek