Egyéb kategória

Az igen! Gabriela Spanic megmutatta gyönyörű ikertestvérét

A dél-amerikai sorozatok reneszánszukat élik. Szinte nem telik egy úgy nap, hogy ne érkezne friss információ a régi szereplőkről. Ezúttal Gabriela Spanic van terítéken, na meg ikertestvére. (Nem, nem Paula és Paulina!)

vous - 2018.02.06.
Az igen! Gabriela Spanic megmutatta gyönyörű ikertestvérét

Nem rég számoltunk be nektek, hogy a Vad angyalként ismertté vált Natalia Oreiro rövid hajra váltott – remekül áll neki. Most pedig egy másik legendás szappanopera-színésznő hívta fel magára a figyelmet. Gabriela Spanic a Paula és Paulina, valamint A betolakodó sztárja mutatta meg ikertestvérét. A valódi ikertestvérét. 

Daniela szintén gyönyörű, és ami azt illeti nemcsak szépségük, de hivatásuk is megegyezik: ő is modellkedett, és színészkedett is.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Elbűvölőek!

thalia

Guberálós María, Vad angyal, Soñadoras: így néznek ki most az egykori telenovella-szereplők

Emlékeztek, mennyi időt töltöttünk tinikorunkban a tévé előtt, és bámultuk a kedvenc dél-amerikai sorozatunkat?

Most kicsit visszamegyünk abba az időbe – illetve mégsem: utánanéztünk, hogy festenek most a legismertebb és legkedveltebb dél-amerikai szappanopera-szereplők!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.