Egyéb kategória

Az igen! Gabriela Spanic megmutatta gyönyörű ikertestvérét

A dél-amerikai sorozatok reneszánszukat élik. Szinte nem telik egy úgy nap, hogy ne érkezne friss információ a régi szereplőkről. Ezúttal Gabriela Spanic van terítéken, na meg ikertestvére. (Nem, nem Paula és Paulina!)

vous - 2018.02.06.
Az igen! Gabriela Spanic megmutatta gyönyörű ikertestvérét

Nem rég számoltunk be nektek, hogy a Vad angyalként ismertté vált Natalia Oreiro rövid hajra váltott – remekül áll neki. Most pedig egy másik legendás szappanopera-színésznő hívta fel magára a figyelmet. Gabriela Spanic a Paula és Paulina, valamint A betolakodó sztárja mutatta meg ikertestvérét. A valódi ikertestvérét. 

Daniela szintén gyönyörű, és ami azt illeti nemcsak szépségük, de hivatásuk is megegyezik: ő is modellkedett, és színészkedett is.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Elbűvölőek!

thalia

Guberálós María, Vad angyal, Soñadoras: így néznek ki most az egykori telenovella-szereplők

Emlékeztek, mennyi időt töltöttünk tinikorunkban a tévé előtt, és bámultuk a kedvenc dél-amerikai sorozatunkat?

Most kicsit visszamegyünk abba az időbe – illetve mégsem: utánanéztünk, hogy festenek most a legismertebb és legkedveltebb dél-amerikai szappanopera-szereplők!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.