Egyéb kategória

Kínos: Reese Witherspoonnak három lába lett a Vanity Fair címlapján

Tekintsünk el attól, hogy hogyan is történhetett ekkora baki egy ilyen neves magazinnál... Szerencsére Reese Witherspoon nagyon jól fogadta, hogy három lába lett. 

vous - 2018.01.26.
Kínos: Reese Witherspoonnak három lába lett a Vanity Fair címlapján

Ezerféle photshop-bakiról lehet olvasni, de talán azt gondolnánk, hogy 2018-ban annak az esélye, hogy Reese Witherspoonnak három lába legyen a Vanity Fair (még egyszer: a Vanity Fair magazin) címlapján nem sok esélye van.

Mind tévedtünk, ez ugyanis megtörtént a magazin különkiadásának címlapján.

hatalmas-kis-hazugsagok-sorozat

Nem hiszitek el, ki fog szerepelni a Hatalmas kis hazugságok 2. évadában

Soha nem találnátok ki, hogy ki fog csatlakozni a Hatalmas kis hazugságok szereplőgárdájához: legendás színésznő tűnik majd fel a második évadban.

Nem is kell nagyon zoommolni a képre, jól látható a színésznő három lába. 

Objektum doboz

Reese viccesencsak ennyit írt Twitteren:

Nos … azt hiszem, mindenk tudja már … Három lábam van. Remélem, így is elfogadtok!

A magazin szerint az nem egy harmadik láb, pusztán a színésznő ruhájának a bélése. Ugyanakkor egy backstage fotón Oprah-nak sikerült három kezet varázsolni – ezt a hibát viszont elismerték. 

Objektum doboz

nicole kidman

A nap, amikor megjelent Nicole Kidman „feltörekvő” színésznő legelőnytelenebb fotója

Egészen érdekes lett a brit Vogue februári címlapja. Nicole Kidman Margot Robbie-t öleli át (gumikesztyűben), és ezzel megszerezték életük egyik legrosszabb fotóját. Nicole Kidman legalábbis biztosan.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.