Egyéb kategória

Meghalt a Teletabik Tinky Winkyjét alakító színész

Simon Shelton, a Tinky Winky bőrébe (jelmezébe) bújt színész 52 éves korában meghalt – a hírt unokahúga közölte az Instagramon.

vous - 2018.01.24.
Meghalt a Teletabik Tinky Winkyjét alakító színész

„Csodálatos nagybátyámat hirtelen elveszíttettük. A legkedvesebb és legtehetségesebb ember, akivel valaha is találkoztam. Akik ismerték örökké szeretni és tisztelni fogják” – írta az unokahúg. A színész négy nappal születésnapja után hunyt el, halálának okát nem közölték.

Objektum doboz

Simon Shelton Tinky Winkyt, a legmagasabb, lila Tabit alakította. A karakter többször hordott piros retikült, így sokakban felmerült, hogy Tinky Winky esetleg meleg.

Az emberek folyton azt kérdezgetik tőlem, hogy Tinky Winky meleg-e? Nos, a karakter nagyjából három év körüli, így azt hiszem, ez egy nagyon ostoba kérdés 

– nyilatkozta Shelton.

teletabik

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa, Po: ezek a színészek bújtak a Tabik jelmezébe

Vidám és cuki színes űrlények – melyikünk ne emlékezne a Teletabikra. Nos, az első évad már több mint 20 éves, így arra gondultunk, megmutatjuk nektek, kik bújtak Tabi-jelmezbe, valamint hogy kik kölcsönözték a magyar hangjukat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.