Egyéb kategória

Kiégtek vagy imádni fogjátok: megérkezett a felturbózott UGG

Az UGG csizma eddig is az egyik legmegosztóbb cipők közé tartozott. Míg más imádja, mert kényelmes és praktikus, addig vannak, akik rá sem bírnak nézni. Ha eddig megosztó volt, akkor a legújabb verziótól sokak totál ki fognak égni. 

vous - 2018.01.18.
Kiégtek vagy imádni fogjátok: megérkezett a felturbózott UGG

Az UGG csizmák már egészen a 2000-es évek eleje óta velünk vannak, így abszolút ideje volt egy kicsit újítani a formán. A cég a francia Y/Project márkával kollaborált, és megálmodták a 2018-as verziót, ami majd őszre kerül a boltokba. A kollaboráció célja, hogy megünnepeljék az UGG márka egyedülálló történetét.

ugg

Kiderült a csúnya igazság az UGG csizmákról!

Az UGG lábbelijei a világ talán egyik legmegosztóbb termékei, mindenkinek más a véleménye róluk. Egy valami azonban biztos ezekkel kapcsolatban: nem vegánok. Nagyon nem azok.

Térdig és combig érő verziója is létezik, különlegessége pedig az extrém gyűrődések. 

Forrás:
Jason Lloyd-Evan

Forrás:
Jason Lloyd-Evan

Forrás:
Mitchell Sams
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.