Egyéb kategória

Nem játszhat Monopolyval – 9 dolog, amit Meghan Markle hercegnéként már nem tehet meg

Harry herceg és Meghan esküvőjét 2018. május 19-én tartják majd a Windsori kastély Szent György kápolnájában. Ezután Meghan Markle bizonyos dolgokat már nem tehet meg, teljesen hétköznapinak tűnő tetteket sem. Mutatjuk!

vous - 2018.01.18.
Nem játszhat Monopolyval – 9 dolog, amit Meghan Markle hercegnéként már nem tehet meg

Nem lehet esküvői csokra mirtusz nélkül

Viktória brit királynő esküvője óta, nincs királyi menyasszonyi csokor mirtusz nélkül. Ez egy hagyomány, ami nem szakadhat meg.

meghan harry

Kiderült: így fogják hívni Meghan Markle-t az esküvő után 

Meghan Markle és Harry herceg 2018 tavaszán összeházasodik, ebből adódik a kérdés, vajon hogyan fogják hívni a kanadai színésznőt. Mutatjuk a legvalószínűbb változatot!

Nem csinálhat szelfiket

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzésének bejelentése, amikor után gratuláltak nekik az emberek, többen szerettek volna szelfit készíteni Meghan-nel, aki azonban határozottan elutasította mondván:

Mi nem készíthetünk szelfiket!

Ezért sem véletlen, hogy Meghan-nek a napokban törölnie kellett a közösségi oldalait, ugyanis a királyi család tagjai csak hivatalos úton kommikálhatnak. (A királyi család közösségi oldalain.) 

Nem szavazhat 

Nagy-Britannia királyi családja semleges marad mindig, minden politikai kérdésben. Bár a szavazás részvételét törvény nem tiltja, alkotmányellenesnek tartják – így nem is történik meg.

Nem adhat autogramot

Színésznőként bizonyára többször adott már autogramot a rajongóinak, ez azonban hercegnéként ki van zárva – épp úgy, ahogy a család többi tagjának is.

meghan-markle

Tudtátok, hogy Meghan Markle „táskás lány” volt az Áll az alkuban?

Meghan Markle-t ma már mindenki színésznőként és persze Harry herceg menyasszonyaként ismeri. Megmutatjuk, mit csinált, amíg nem lett e két cím viselője.

Nem ehet kagylót

A brit királyi család tagjai nem fogyaszthatnak olyan élelmiszert, amitől nagyobb valószínűséggel kaphatnak ételmérgezést – ilyen a kagyló is.

Nem manikűröztethet

Ahogy Katalin hercegné sem.

katalin-hercegne

Ezért nem visel soha körömlakkot Katalin hercegné

Nem meglepő, hogy a brit királyi családnak, ez esetben Katalin hercegnének nagyon szigorú és komoly etikettszabályokat kell betartania. Így akármennyire is szeretné, nem festheti a körmeit még nude árnyalatokkal sem. 

Nem viselhet telitalpű cipőket

A királyi család hölgy tagjai csak klasszikus magas sarkút viselhetnek. Erre leginkább azért van szükség, hogy ne „lopják el a show-t” feltűnő megjelenésükkel. 

Nem ülhet keresztbe tett lábakkal

A királyi családban ez a póz hatalmas illetlenségnek számít. Nem hiába, már a Neveletlen hercegnő óta tudjuk, hogy

egy királynő sosem ül keresztbe tett lábakkal

Nem játszhat Monopoly-t 

A brit királyi család tagjai nem játszhatnak Monopoly-t. Hogy miért? András yorki herceg egyszer azt nyilatkozta, hogy 

A Monopoly túl erkölcstelen játék!

Ajánlott cikkek