Egyéb kategória

Sharon Stone óriási nevetésben tört ki, amikor megkérdezték tőle, zaklatták-e

Amióta a #TIMESUP mozgalom megindult, azóta nincs hollywoodi sztárinterjú úgy, hogy ne érintsék ezt a témát. Ezúttal Sharon Stone az, aki szintén elmondta állaspontját a témával kapcsolatban. 

vous - 2018.01.16.
Sharon Stone óriási nevetésben tört ki, amikor megkérdezték tőle, zaklatták-e

A 75. Golden Globe után, amikor James Francót több nő is megvádolta zaklatással, sokan érezték úgy, hogy a #TIMESUP mozgalom már túlment egy határon. Nem James Franco személye miatt, hanem úgy általában… Nem szabad elfelejteni, hogy ezzel a nők egy nagyon „éles fegyvert” kaptak a kezükbe. 

Sajnos talán nincs olyan színésznő hollywoodban, aki ne tudna beszámolni valamilyen atrocitásról a karrierjük során, a filmiparban lévő  jövedelem-egyenlőtlenségekről nem is beszélve. 

Most Sharon Stone is elmondta véleményét Hollywoodról, bár nem önszántából. Az 59 éves színésznőt Lee Cowan kérdezte a CBS Sunday Morning műsorában arról, hogy karrierje során érte-e bármilyen kényelmetlenség. Sharon ekkor hatalmas nevetésben tört ki, amivel láthatóan Cowen nem tudott mit kezdeni. 

Negyven éve vagyok a szakmában Lee. El tudja képzelni, milyen volt ez a szakma negyven évvel ezelőtt? Egy olyan nőnek, aki úgy néz ki mint én, majd megérkezik egy sehonnani városból, nulla védelemmel. Mindent láttam már!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.