Egyéb kategória

James Franco reagált a szexuális zaklatás vádjára: „Nem pontosak…”

„Mit keres egyáltalán a Golden Globe-on? Ne kérdezzétek, miért hagytam ott a filmipart!” – tette fel a kérdést Ally Sheedy exszínésznő, miután James Franco átvette Golden Globe-díját. Tweetjét azóta törölte, de ennek hatására James Francót szexuális zaklatással vádolta meg egy színésznő. A színész most reagált az őt ért vádakra.

vous - 2018.01.10.
James Franco reagált a szexuális zaklatás vádjára: „Nem pontosak…”
james franco

„Emlékszel, amikor odaszorítottad a fejem a …?” – James Francót zaklatással vádolták meg

Miután James Franco a 75. Golden Globe-on megnyerte a legjobb színésznek járó díjat a The Disaster Artist című filmben nyújtott alakításáért, Ally Sheedy színésznő Twitteren kérdőjelezte meg Franco helyét az eseményen, és úgy egyáltalán a filmiparban. Azóta törölt tweetje lavinát indított el.

James Franco a Stephen Colbert Late Night Show vendége volt, ahol reagált Ally Sheedy és Violet Paley Twitter-bejegyzésére is. 

„Volt néhány dolog a Twitteren… nem olvastam őket, de hallottam róluk – kezdte a színész. – Foglalmam sincs, mit tettem Ally Sheedy ellen, rendkívül tisztelem őt… törölte a tweetjét, így nincs miről beszéni.

Máskülönben úgy élem az életemet, hogy mindenért felelősséget vállalok, amit tettem. A dolgok, amiket hallottam, nem pontosak, de teljes mértékben támogatom azokat, akik végre elő mernek állni történetükkel, hiszen sokáig senki nem hallgatta meg őket.” 

Objektum doboz

Majd folytatta: 

Azt hiszem, az a lényeg, hogy hallgassuk meg ezeket az embereket. Én itt vagyok és ezt teszem. Mindezek mellett azon vagyok, hogy megváltoztassam a nézőpontom, ha úgy van.”

James Francóról az elmúlt napokban a közösségi odalakon azt írták, ő lehet az, aki #TIMESUP kitűzővel fog belebukni a vádakba. Reméljük, ez nem így lesz!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!