Egyéb kategória

Minden szava igaz: Kendall Jenner üzent az aknés bőrét kritizálóknak

A bőrproblémákkal így vagy úgy, de minden ember megküzd – még a hollywoodi hírességek is. Britney Spears pikkelysömörrel küzd, Emma Stone a pattanásokkal, és mint a Golden Globe-on mindenki számára kiderült, Kendall Jenner aknéval.

vous - 2018.01.09.
Minden szava igaz: Kendall Jenner üzent az aknés bőrét kritizálóknak

Több embert sokkolt, amikor meglátták közelről Kendall Jenner fotóit a 75. Golden Globe-ról. Kendallnak aknés arcbőre van – nincs mit tagadni, ez nem szép látvány. A kommentelők többsége rendkívül modortalanul hozta Kendall tudtára, hogy ez mennyire ciki…

Pedig egyáltalán nem az, sőt elég gyakori bőrbetegség, a Webbeteg szerint a 12–24 éves korosztályban ötből négy embernél alakul ki legalább egyszer akne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Egyesek számára talán felfoghatatlan, de egy szupermodell is küzdhet problémás bőrrel, vagy épp lehet egy olyan napja, amikor több pattanás vagy akné jelenik meg az arcán. Kendall Jenner szerencsétlenségére ez a nap a Golden Globe napja volt. Miután sokan támadták, Kendall egy Twitter-bejegyzésben üzent:

Soha ne hagyd, hogy ez a sz@r az utadba álljon! 

Objektum doboz

Célzott rá, hogy tudatában volt bőre állapotának, de nem hagyta, ez meggátolja abban, hogy elmenjen a Golden Globe-ra! Soha nem értettünk még ennyire egyet Kendall Jennerrel!

pattanás akné

Felvállalta a pattanásait, megőrült érte az Instagram: Kali Kushnert filterek nélkül is csak imádni lehet

Pattanásokkal szinte mindenki küzd a tinédzserévei alatt, de szép számmal akadnak olyanok is, akiknek az egész élete erről a küzdelemről szól. A 22 éves Kali Kushner őket szeretné inspirálni Instagram-fiókjával, melyen nemcsak a megoldást igyekszik megmutatni, de a kendőzetlen valóságot is – filter, illetve retus nélkül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.