Egyéb kategória

„Emlékszel, amikor odaszorítottad a fejem…?” – James Francót zaklatással vádolták meg

Miután James Franco a 75. Golden Globe-on megnyerte a legjobb színésznek járó díjat a The Disaster Artist című filmben nyújtott alakításáért, Ally Sheedy színésznő Twitteren kérdőjelezte meg Franco helyét az eseményen, és úgy egyáltalán a filmiparban. Azóta törölt tweetje lavinát indított el.

vous - 2018.01.09.
„Emlékszel, amikor odaszorítottad a fejem…?” – James Francót zaklatással vádolták meg

Mit keres egyáltalán a Golden Globe-on? Ne kérdezzétek, miért hagytam ott a filmipart!” – írta Twitter-posztjában Ally Sheedy exszínésznő, miután James Franco átvette Golden Globe-díját. Sheedy korábban már dolgozott együtt Francóval.

james franco

Golden Globe 2018: a nők feketében mindent vittek, James Franco pedig nemkívánatos személy lett

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg a 75. Golden Globe-gálát. A 2018-as eseményt meghatározta a Hollywoodban 2017 őszén elindult botránysorozat. 

A színésznő törölt Twitter-bejegyzése után Violet Paley színésznő azt írta, James Franco egyszer odaszorította fejét a péniszéhez, valamint hogy egyik ismerősét a hotelszobájába invitálta, mikor az még csak 17 éves volt.

Objektum doboz

Paley célzott arra az esetre is, amikor Franco még 2014-ben az Instagramon és a Facebookon próbált felszedni tinédzser lányokat. Akkor a színész azzal magyarázta a történteket, hogy még új volt neki a közösségi média. 

Zavarban vagyok, új még nekem ez a közösségi média, de megtanultam a leckét

– nyilatkozta akkor, majd egy a róla készült mém alá azt kommentelte, hogy reméli, a szülők távol tartják tőle tinédzser gyermekeiket. Mi pedig reméljük, ezt csak egy rossz viccnek szánta.

Violet Paley tweetje után többen is írták, hogy szerintük James Franco lesz a következő, aki belebukik a zaklatási vádakba, #TimesUp kitűzővel az öltönyén. Franco eddig nem kommentálta a vádat. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.