Világ

Kiderült: így fogják hívni Meghan Markle-t az esküvő után

Meghan Markle és Harry herceg 2018 tavaszán összeházasodik, ebből adódik a kérdés, vajon hogyan fogják hívni a kanadai színésznőt. Mutatjuk a legvalószínűbb változatot!

vous - 2018.01.04.
Kiderült: így fogják hívni Meghan Markle-t az esküvő után

Az amerikai ELLE részletezi, hogy Harry herceg az eksüvő napján nagy valószínűséggel sussex-i hercegséget kap Erzsébet királynőtől. Ez azt jelenti, hogy hivatalos megnevezése onnantól kezdve Duke of Sussex. Tehát Meghan Markle Duchess of Sussex néven éli tovább az életét, azaz

sussex-i hercegnéként.

meghan-markle

Tudtátok, hogy Meghan Markle „táskás lány” volt az Áll az alkuban?

Meghan Markle-t ma már mindenki színésznőként és persze Harry herceg menyasszonyaként ismeri. Megmutatjuk, mit csinált, amíg nem lett e két cím viselője.

Érdekesség még, hogy a pár a házassági papírokat csupán a keresztnevükön fogják aláírni, valamint Meghan a házasságkötéstől számított öt évig nem kaphat brit állampolgári jogokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!