Egyéb kategória

A 4 legjobb last minute ajándékötlet a barátnőknek

Hiába ismerkedünk a slow mozgalommal, tanultuk meg a hygge és lagom kifejezéseket, van, hogy megcsúszunk, és az utolsó pillanatra marad az ajándékvásárlás. Azt is tudjuk persze, hogy az élményektől leszünk igazából gazdagabbak, de valamit szeretnénk mégis adni. Ha last minute ötletekre vágytok, a következő tippeknek örülni fogtok. (És megsúgjuk: ezeket akár jövő ilyenkor is bevethetitek.)

vous - 2017.12.22.
A 4 legjobb last minute ajándékötlet a barátnőknek

Szépségápolás

A szépségápolási szereket, különleges kencéket, testápolókat, hajápoló készítményeket mindenki szereti, mivel ezek egyrészt praktikus ajándékok, másrészt szeretünk kipróbálni újdonságokat, új illatokat, új hatóanyagokkal felturbózott termékeket. Ha nektek is ilyen barátnőtök van, akkor a márkák által összeállított ajándékdobozzal nem lőhettek mellé. Ezt a fotót sztárszerzőnk, Takács Nóra Instagramján találtuk a Cosmia különleges dobozáról.

A 95%-ban natúr termékek közül egy testradírt, egy sampont és tusfürdőt találtok ebben a csomagban. A termékek megfelelő ápolást nyújtanak bármely bőrtípus számára, már csak azt kell eldöntenetek, hogy az argánolajos vagy a rózsás változatot szeretné az, akit megajándékoztok vele.

Objektum doboz

Szerintünk becsomagolni sem érdemes, annyira gyönyörű, ha viszont szeretnétek, itt egy környezettudatos és egyszerű módszer szerzőnktől, Mojzitól.

Forrás:
Vous

Olvasnivaló

Aki a könyveket szereti, csakis a ti barátnőtök lehet – nem igaz? Fedezzetek fel eddig kevésbé ismert szerzőket, és vásároljatok például tőlük könyvet. Nem mindig a befutott, túltolt szerzők könyvei a legjobbak. Itt van például Durica Katarina újságíró könyve, a Szlovákul szeretni, „amelyből megtudhatjuk, milyen volt szlovákiai magyarnak lenni a '80-as években, majd felnőtt fejjel szembesülni a gyermekkor elhallgatott titkaival. Milyen előítéletek működnek ma is, és van-e feloldozás a múlt bűneire? Életképes lehet-e egy képzeletbeli és valós határokon átívelő szerelem?”

Objektum doboz

Kötelező olvasmány az Alexandra Kiadónál megjelent Hatalmas kis hazugságok című könyv. A belőle készült sorozatot imádtuk, és nagyon várjuk a második évadot!

Objektum doboz

Ha pedig nagyon csajos, ugyanakkor nagyon hasznos könyvet ajándékoznátok, a Dekor.álom lesz a kedvencetek.

Objektum doboz

Ha további könyves ötletre vágytok, kattintsatok ide!

Stílusos közös élmény

Tudjuk, hogy az élmények sokkal inkább boldogabbá tesznek, mint a tárgyak. Miért ne adhatnátok olyan közös élményt ajándékba, amelyből mindketten tanulhattok is – saját magatokról és egymásról.

Egyre inkább tisztában vagyunk vele, hogy a személyi stylist nemcsak a sztárokkal dolgozik, sőt! A személyi stylist teljesen hétköznapi emberek stílusát segít kialakítani, hogy jobban érezzék magukat a ruháikban és a bőrükben is. Ma már számtalan hazai stylist és színtanácsadó tart workshopokat, de a szolgáltatásaik között megtalálható a páros színtanácsadás is.

Szemes Nóra személyi stylist gyakran szólal meg a VOUS divatcikkei kapcsán, karácsonyi ötleteit ide kattintva találjátok.

Objektum doboz

Ragány Angéla színtanácsadóval és személyi stylisttal nyáron beszélgettünk a színtípusokról, tőle is tudtok ajándékkártyát vásárolni.

Objektum doboz

Üvegbe zárt finomság

A gasztroajándékokkal nem lehet mellélőni. Nemcsak nagyon finomak, hanem dekoratívak, hívogatóak, kedvesek és 100%-osan személyre szabhatók. Ráadásul ott van bennük a készítő szíve és lelke (valamint nagyra értékelt ideje).

Készítsetek finom teakeveréket, és zárjátok egy üvegbe, hogy akár a konyha dísze is lehessen, amíg el nem fogy.

Forrás:
Depositphotos

Vagy készítsetek elő egy muffint, aminek a száraz hozzávalóit rétegezzétek egy nagyobb befőttesüvegbe. Ehhez mellékeljétek a receptet és egy szívhez szóló levelet.

Van nektek is egy jó ötletetek? Osszátok meg velünk!

A cikk megjelenését a Cosmia támogatta.

Ajánlott cikkek