Egyéb kategória

Micsoda újítás: már nem csak profilokat követhettek az Instagramon!

Ismét újított az Instagram! Már hashtageket is követhetünk a népszerű közösségi oldalon.

vous - 2017.12.13.
Micsoda újítás: már nem csak profilokat követhettek az Instagramon!

Nemrég írtunk nektek arról, hogy már asztali gépen is láthatjuk az Instagram Storykat. Ezúttal ismét egy újdonsággal jelentkezett a legnépszerűbb közösségi oldal. Már nemcsak profilokat, de hashtageket is követhettek. 

Forrás:
Instagram

Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos hashtagre rákeresve be tudjátok követi, és a hírfolyamotokban megjelennek az olyan nyilvános tartalmak, amelyekhez az adott hashtaget rendelték. Persze érdemes ebben az esetben is okosan „követgetni”, ha nem akarjuk, hogy tele legyen számunkra idegen tartalommal az Instagram-hírfolyamunk. 

selena gomez the weeknd

Már nem Selena Gomez az Insta-királynő – Beyoncé fotója lett a leglájkoltabb kép az Instán 2017-ben

2016 királynője – legalábbis az Instagramon – Selena Gomez volt. Az ő posztja volt a leglájkoltabb kép EDDIG. A trónról egy szintén csodálatos (vagy még csodálatosabb) énekesnő döntötte le.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.