Egyéb kategória

GOT: Igazán aprócska barátnőt választott magának a Hegy

Köztudott, hogy a Trónok harca Gregor Clegane-jét alakító színészt, a 29 éves Hafþór Björnssont nem kifejezetten színész képességei tették naggyá. Az izlandi színész régen profi kosaras és erőemelő volt: 206 cm és 180 kilogrammot nyom. Ami azonban ennél is érdekesebb, az a kedvese (apró termete).

vous - 2017.12.11.
GOT: Igazán aprócska barátnőt választott magának a Hegy

Hafþór Björnsson, a Trónok harcából ismet Hegy biztosan nem a külső alapján választ párt magának. Mint már említettem, több mint 2 méter magas, a barátnője viszont alig 160 centiméter. Cukik!

havas jon

„Már mindent tudok, sírtam a végén!” – nyilatkozta Kit Harington a GOT utolsó részéről 

Kit Harington egy brit műsorban mesélt arról, hogy milyen érzések fogták el, amikor elolvasta a Trónok harca utolsó részének forgatókönyvét. 

A csinos lánnyal, Kelsey Hensonnal még csak pár hónapja alkotnak egy párt, megismerkedésük pedig egy ártatlan fotóval kezdődött. Kelsey Henson pusztán csak egy képet szeretett volna készíteni a sztárral. Nos, azóta biztosan több kép is készült már róluk… Mutatunk párat!

Objektum doboz

Objektum doboz

Kelsey biztosan hevesen bólogatna arra az illusztrációsorozatra, amely bemutatja, milyen az élet egy magas pasi oldalán.

Szerintünk ettől még aranyosak!

A nők végre nem szextárgyak – Most akkor a Trónok harca csajai feminista idolok?

Még több Trónok harca

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!