Egyéb kategória

Dwayne The Rock Johnson ismét garbóban és hasitasiban nyomul – sosem unjuk meg!

Ha még nem lenne mindenki számára egyértelmű, hogy Dwayne The Rock Johnson az a pasi, akinek nagyon jól állnak az évek, most biztosan ti is így fogjátok gondolni.

vous - 2017.12.05.
Dwayne The Rock Johnson ismét garbóban és hasitasiban nyomul – sosem unjuk meg!

A most 45 éves Dwayne The Rock Johnson 2016-ban a legszexibb pasi lett – na, ezt nem a legendás garbós fotójának köszönheti, sokkal inkább álomszerű testének és végtelen kedvességének.

dwayne

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi 

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

Most azonban mégis újra téma lett a garbós fotó, ugyanis az amerikai Instyle magazin készített vele egy interjút, amiben rebootolták az ikonikus szettet. A Szikla többek között azt is elárulta, hogy Halle Berry plátói szerelme volt, valamint hogy legutóbb saját magára keresett rá Google-ben. Kedvenc filmje pedig, amit akármikor képes megnézni, az 1946-os Az élet csodaszép. Wow!

Objektum doboz

Érdekes, hogy az 1996-os képet egyszer már újrafotóztatták vele, 2017 májusában a Saturday Night Live műsor vendége volt, ahol ismét felvette a garbós szettet. Sebaj, ezt sosem unjuk meg! 

Objektum doboz

Ugye, hogy mennyire jóll állnak neki az évek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon