Egyéb kategória

Justin Timberlake elárulta, hol volt „Sexy”, mielőtt ő visszahozta volna

Bizonyára nem kell senkinek sem bemutatni Justin Timberlake Sexy Back című szerzeményét. Hihetetlen dolog derült ki a dallal kapcsolatban. Már tudjuk, hol volt „Sexy”, mielőtt „visszajött”... Értitek?!

vous - 2017.12.01.
Justin Timberlake elárulta, hol volt „Sexy”, mielőtt ő visszahozta volna

Mindannyian tudjuk, hogy Justin Timberlake „visszahozta Sexyt”. Honnan tudjuk? 

Hát innen tudjuk!

Objektum doboz

Justin Timberlake a minap a The Late Show With Stephen Colbert című show-műsor vendége volt, ahol vallott legendás daláról. Stephen Colbert bekérdezett egy igazán személyeset.

SC: Hol volt Sexy?

JT: Sexy… Igazából Sexy a szomszédom nyulának a neve, aztán amikor egy hétvégére Nebraskába utaztak, én vigyáztam rá. De tudod, nagyon aggódtak, hogy nem fogom nekik visszaadni, így biztosítani akartam őket – dalban mondtam el –, hogy alkalmasint vissza fogom vinni Sexyt. 

Objektum doboz

Az egész persze csak egy vicc, hiszen JT dala, a Sexy Back valójában egy érzelmileg túlfűtött szerzemény, és valójában a kiszemelt nő meghódításáról szól. De azért jópofa ez a nyulas sztori!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.