Egyéb kategória

Wow! Erre költi nyereményét az X-Faktor győztese, Ricco és Claudia

A 2017-es X-Faktort a magyar tehetségkutató történetében először nyerte meg egy „zenekar”. Ricco és Claudia duója lett a befutó, így övék lett a havi egymillió forint, az utazás, valamint a 10 millió forint, amit a zenei karrierjük beindítására költhetnek.

vous - 2017.11.27.
Wow! Erre költi nyereményét az X-Faktor győztese, Ricco és Claudia

Gulyás Roland, Serena Rigacci, valamint Ricco és Claudia állhatott a szombat esti 2017-es X-Faktor döntőjében. Miután Gulyás Roland kapta a legkevesebb szavazatot, így ő a műsor felénél már elbúcsúzott, Serena és az aranytorkú duó állhatott ott a végső pillanatokig. 

Objektum doboz

x-faktor

Tehetségkutatóban feltűnt előadók első szereplései: álló- és hullócsillagok

Faktor napunk alkalmából muszáj megemlékeznünk a legtehetségesebb és a legtehetségesebbnek gondolt, tehetségkutatókban feltűnt énekesekről. Mennyi tehetség, minimum annyi, mint az első mondatomban. A két legtermékenyebb énekesműsor kétségkívül a Megasztár és az idén a 7. évadját kezdő X-Faktor. A 2000-es évek elején ezek a show-k úgy termelték az énekeseket, mint a gyártósor a csokis kekszet.

Objektum doboz

Claudia a Blikknek azt nyilatkozta, abban a pillanatban úgy érezte, nem az ő nevüket fogják kimondani, ebben az esetben viszont feladták volna. 

Ha így lett volna, abbahagyjuk, belefáradtunk már ebbe. Nehéz volt megint a döntőben állni, mert a cseh–szlovák X-Faktorban másodikok lettünk, előjöttek az emlékek, de most nagyon boldogok vagyunk

– mondta Claudia. A duó azt is elárulta a lapnak, hogy mire fogják költeni a nyereményt. 

Objektum doboz

Minden vágyunk az, hogy Ricco ismét felálljon és járjon, mindent ennek rendelünk alá. Ha kell, akkor az összes pénzt erre költjük, én lemondok a részemről is. Mi egy család vagyunk, ezért nem is kérdés, hogy ez a helyes döntés

– nyilatkozta lelkesen Claudia.  

Gratulálunk! 

Objektum doboz

Az X-Faktor azonban nem áll le, már lehet jelentkezni a 2018-as szériára!

Ajánlott cikkek