Egyéb kategória

Wow! Erre költi nyereményét az X-Faktor győztese, Ricco és Claudia

A 2017-es X-Faktort a magyar tehetségkutató történetében először nyerte meg egy „zenekar”. Ricco és Claudia duója lett a befutó, így övék lett a havi egymillió forint, az utazás, valamint a 10 millió forint, amit a zenei karrierjük beindítására költhetnek.

vous - 2017.11.27.
Wow! Erre költi nyereményét az X-Faktor győztese, Ricco és Claudia

Gulyás Roland, Serena Rigacci, valamint Ricco és Claudia állhatott a szombat esti 2017-es X-Faktor döntőjében. Miután Gulyás Roland kapta a legkevesebb szavazatot, így ő a műsor felénél már elbúcsúzott, Serena és az aranytorkú duó állhatott ott a végső pillanatokig. 

Objektum doboz

x-faktor

Tehetségkutatóban feltűnt előadók első szereplései: álló- és hullócsillagok

Faktor napunk alkalmából muszáj megemlékeznünk a legtehetségesebb és a legtehetségesebbnek gondolt, tehetségkutatókban feltűnt énekesekről. Mennyi tehetség, minimum annyi, mint az első mondatomban. A két legtermékenyebb énekesműsor kétségkívül a Megasztár és az idén a 7. évadját kezdő X-Faktor. A 2000-es évek elején ezek a show-k úgy termelték az énekeseket, mint a gyártósor a csokis kekszet.

Objektum doboz

Claudia a Blikknek azt nyilatkozta, abban a pillanatban úgy érezte, nem az ő nevüket fogják kimondani, ebben az esetben viszont feladták volna. 

Ha így lett volna, abbahagyjuk, belefáradtunk már ebbe. Nehéz volt megint a döntőben állni, mert a cseh–szlovák X-Faktorban másodikok lettünk, előjöttek az emlékek, de most nagyon boldogok vagyunk

– mondta Claudia. A duó azt is elárulta a lapnak, hogy mire fogják költeni a nyereményt. 

Objektum doboz

Minden vágyunk az, hogy Ricco ismét felálljon és járjon, mindent ennek rendelünk alá. Ha kell, akkor az összes pénzt erre költjük, én lemondok a részemről is. Mi egy család vagyunk, ezért nem is kérdés, hogy ez a helyes döntés

– nyilatkozta lelkesen Claudia.  

Gratulálunk! 

Objektum doboz

Az X-Faktor azonban nem áll le, már lehet jelentkezni a 2018-as szériára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.