Egyéb kategória

Kiégtünk: újabb videóval sokkol a Messenger agresszív matricacsomagja

A legparább Messenger matricacsomagot újabb matricákkal bővítették – a hírt pedig a YouTube révén tudtuk meg. Felkészültetek az új Betakkuma videóra?

vous - 2017.11.21.
Kiégtünk: újabb videóval sokkol a Messenger agresszív matricacsomagja

Emcsinek köszönhetően már olvashattatok róla, hogy idén nyáron para matricacsomaggal bővült a Messenger kínálata:

Betakkumával, az agresszív partimedvével.

Úgy tűnik, a seggrázó, izzadó, grimaszokat vágó maci nagy sikert arathatott, ugyanis most piacra dobták a 2.0-s változatát is a matricacsomagnak – mindezt pedig egy újabb para videóval harangozták be a YouTube-on.

Objektum doboz

Szerintünk az első videó ütősebb volt – de az is lehet, hogy csak immunissá váltunk erre az agresszív állatra. Nektek melyik jön be jobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.