Egyéb kategória

„Hahó, én is itt vagyok” – 5 tipikus helyzet, amit csak az alacsony lányok érthetnek

Ti is alig éritek el a 165 centit? Csak álmodozni tudtok arról, hogy egyszer ne ti legyetek a baráti társaságban a legkisebbek? Na, akkor van egy jó hírem: ez a cikk pont nektek szól, ugyanis azokat a tipikus helyzeteket gyűjtöttem össze, amivel minden alacsony lány szembesül élete során.

vous - 2017.11.18.
„Hahó, én is itt vagyok” – 5 tipikus helyzet, amit csak az alacsony lányok érthetnek

Oké, a testmagasság tipikusan olyan dolog, amin változtatni nem tudtok, maximum megtanulhatjátok elfogadni, hogy ezt dobta nektek a gép, és csalni egy kicsit, ahol tudtok. 

De azért ismerjük be: alacsony lányként nem mindig egyszerű az élet!

1. Közlekedés = rémálom

Ha ti is picik vagytok, akkor valószínűleg nem szívesen szálltok fel a buszra vagy villamosra a reggeli csúcsforgalomban. Kezdjük azzal, hogy nagyon idegesítő, hogy az emberek kb. észre sem vesznek és összetaposnak, ám ha ez nem lenne elég, még kapaszkodni sem tudtok normálisan – hiszen mégis ki a fene éri el azokat a lehetetlen helyen lévő kapaszkodókat?

Objektum doboz

2. Cuki kislány?

Oké, hogy összességében jó dolog, ha fiatalabbnak néznek benneteket a korotoknál, ám azokban a helyzetekben, amikor valami komoly vagy fontos dologról van szó, igen nagy hátrányt jelenthet, ha ti vagytok a cuki kislányok, akik csak alulról súrolják a 165 centit. Ismerős például a helyzet, amikor nem vesznek komolyan egy vitában, vagy ha mérgesek vagytok, elintézik annyival a dolgot, hogy jaj, de aranyos, ha dühös vagy? 

Objektum doboz

3. A gyerekméret átka

Sokan mondják, hogy „de jó neked, legalább tudsz a gyerekosztályról öltözködni”, ám abba nem gondolnak bele, hogy milyen nehéz a tizenévesekre szabott ruhák között olyat találni, ami nemcsak méretben, stílusban is passzol… Arról nem is beszélve, hogy rajtunk sokkal jobban meglátszik, ha hízunk pár kilót, mint az égimeszelőkön. Plusz, azért elég ritka, hogy nagy mellel áldja meg a sors a pici lányokat… Ugye így máris nem hangzik olyan jó bulinak!

Objektum doboz

4. „Hahó, én is itt vagyok!”

Az még csak-csak elviselhető, hogy mindig mindenkire fel kell néznetek, amikor beszéltek hozzájuk, de ha a barátnőitekkel vagytok, akkor még amiatt is hülyén érezhetitek magatokat, hogy minden alkalommal, amikor egymás mellett sétáltok, olyan, mintha épp játékboltba vinnék a kistesójukat… De komolyan, a sok magas lány között néha teljesen elveszünk mi, alacsonyabbak.. A vicces beszólásokról és megjegyzésekről pedig ne is beszéljünk!

Objektum doboz

5. Problémamegoldás: csillagos ötös!

Ha már a mindennapi teendőknél tartunk: amik másnak alapvető dolgok, nálatok felérnek egy fejtörővel. De sebaj, az idők során legalább tökéletesen elsajátítjátok, hogy hogyan oldjátok meg az olyan problémákat, mint mikor nem éritek fel a legfelső polcot, vagy nem látjátok magatokat a tükörben, mivel túl magasan van a mosdókban… Szóval ha így nézzük, alacsonynak lenni nem is olyan rossz, nem?

Objektum doboz

Ti mit gondoltok erről?

nő lány napfény

„…mintha Lagzi Lajcsi ingét hordanám” – Alacsony lányok, így vásárolhattok könnyebben és öltözhettek magasabbnak!

Nőnek lenni nem könnyű. Pláne alacsony nőnek lenni. Gondoljatok csak bele, mi vagyunk azok, akik sosem érik fel a boltok magasabban lévő polcait, akik a koncerten semmit sem látnak, és azok, akiket egyébként is csak akkor vesznek észre, ha magas sarkú cipellőbe bújunk. De a legnagyobb mumus talán az öltözködés…

Ajánlott cikkek