Egyéb kategória

Ezeket az Instagram-képeket már nagyon unjuk

Nincs nap, ami ne Instagram-pörgetéssel indulna, bár fogalmam sincs, miért: végül is pontosan ugyanazt látjuk minden nap, csak más emberektől. Hiába, az Instagram még mindig szárnyal, mi meg töltjük fel ugyanazokat a fotókat unásig.

vous - 2017.11.18.
Ezeket az Instagram-képeket már nagyon unjuk

Távol álljon tőlem, hogy beszólok mindenkinek, mennyire basic, amiért ilyen meg olyan fotókat rak ki az Instára, de vannak dolgok, amiket már tényleg nagyon unok – és nemcsak azért, mert ilyen bitter vagyok, hanem mert csomószor tök károsak. De mire gondolok pontosan?

Papírpoharas kávés fotók

Nemrégiben írtunk mi is arról, mennyire környezetszennyező, ha nap mint nap elviteles kávét isztok, az meg főleg, ha csak azért vesztek ilyet, hogy lefotózzátok. 

Objektum doboz

Nagyon sok ruhát vettem ma-fotók

Elmentetek vásárolni, kaptatok ötven szatyort, lefotózzátok – lesznek, akik irigykedni fognak, a többséget viszont full hidegen fogja hagyni az egész. A túlfogyasztásról pedig már itt írtunk korábban.

Objektum doboz

Túltolt edzős fotók

Tök jó, ha eljártok edzeni és az is, ha dokumentáljátok a változásokat, ez akár még motiváló is lehet az ismerőseiteknek. Viszont amikor valaki elkezd önkéntes személyi edzőt és dietetikust játszani anélkül, hogy meglenne hozzá a végzettsége, az már inkább kellemetlen, ráadásul káros is lehet, ha valaki elhiszi az áltudományotokat.

Objektum doboz

Nyomasztó fotókkal telerakott Insták

Halott állatok az út szélén, hajléktalanok az utcán, bénán felöltözött emberek a villamoson – hadd ne soroljam, hogy mi is ezzel a probléma. Ez a műfaj pár éve érte el a csúcsát, gondolom, azért, mert pontosan szembement mindennel, amiért az Instagram valójában létrejött, de vannak, akik még most sem bírják elengedni. 

Objektum doboz

+ 1 AGYONFILTEREZÉS 

Jó, ez nem káros egyáltalán, és valószínűleg csak engem zavar, de most komolyan, ki rak még filtereket meg KERETET a fotóira?! 2017 van, mindenki tudja, hogy nem úgy néztek ki.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek