Egyéb kategória

Jude Law és Johnny Depp együtt: itt a Legendás állatok és megfigyelésük második részének posztere

Érkezett infó a Legendás állatok és megfigyelésük című film második részéről. Megvan az alcím, a bemutató időpontja és kaptunk egy fotót is, amely sokkal árulkodóbb, mint elsőre tűnik. 

vous - 2017.11.17.
Jude Law és Johnny Depp együtt: itt a Legendás állatok és megfigyelésük második részének posztere

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Legendás állatok és megfigyelésük: Grindelwald bűnei)  – ezt a nevet kapta a nálunk Legendás állatok és megfigyelésük címen futó Harry Potter spin off második része. 

Alább láthatjátok az első posztert a filmhez, amelynek bal szélén feltűnik a fiatal Dumbledore-t alakító Jude Law is. Érdemes jobb szélen is körülnéznetek: Johnny Depp mint Gellert Grindelwald figyel nagyon gonoszan. 

A készülő filmben megismerhetjük Dumbledore-t, még mielőtt a Roxfort igazgatója lesz, de ami ennél is izgalmasabb, hogy így Jude Law (mint fiatal Dumbledore) és Johnny Depp (mint Gellert Grindelwald) talán közelebbi kapcsolatba is kerülhet a vásznon… Értitek?!

Forrás:
Warner Bross.

A film rendezője, David Yates így nyilatkozott Jude Law-ról:

Jude Law egy hihetetlenül tehetséges színész, akinek a munkáját már régóta csodáltam, és alig várom, hogy végre együtt dolgozhassak vele.

Mi is nagyon várjuk, hogy láthassuk az új részt, amire azonban még várni kell egy kicsit. A film hivatalos premierje: 2018. november 16.  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.