Egyéb kategória

Döbbenet: ezért nem lesz ott Gigi Hadid az idei Victoria’s Secret Fashion Show-n

Az angyalok modellek már úton vannak Kínába, ugyanis Sanghajban rendezik meg a 2017-es legendás Victoria's Secret Fashion Show-t. Természetesen a leghíresebb modellek mind felvonulnak majd, egy kivétellel: Gigi Hadid szkippeli ezt az évet – nem önszántából.

vous - 2017.11.17.
Döbbenet: ezért nem lesz ott Gigi Hadid az idei Victoria’s Secret Fashion Show-n

2017 júniusában Gigi Hadid Twitter-bejegyzése arról árulkodott, már izgatottan várja, hogy a Victoria's Secret Fashion Show kifutójára lépjen – ahogy tette ezt az elmúlt két évben. Az idősebb Hadid lány azonban csütörtök este azt csipogta Twitterjén, mennyire elkeseredett, hogy idén nem lehet ott a show-n.

Objektum doboz

Annyira csalódott vagyok, hogy ebben az évben nem leszek ott Kínában. Szeretem a VS-családomat, és lélekben minden lánnyal együtt leszek! Alig várom, hogy megnézzem a gyönyörű show-t, amiről tudom, hogy az lesz, és már készülök a következő évre!  

– írta a modell. Néhány azt feltételezik, hogy Gigit konkrétan kitiltották Kínából. A modell még egy nyári Snapchat videóval haragított magára több embert: egyesek azt gondolják, hogy a videóban gúnyolódik az ázsiaiak arcvonásaival. Gigi akkor hiába kért elnézést, Kínában nem látják szívesen.

victoria

Érdekel még valakit a Victoria’s Secret csodamelltartója 2017-ben?

Lais Ribeirót érte az a megtiszteltetés, hogy bemutathatta a 2017-es Fantasy Brat. A Victoria's Secret az éves nagy bemutató előtt mindig nyilvánosságra hozza az elképesztő adatokat, amelyek a csodamelltartóval kapcsolatosak. De vajon miért van szükségünk 2017-ben is ekkora felhajtásra a tökéletes testű nők körül, miért érdekel bennünket a világ egyik legismertebb show-ja? Vagy kérdezzünk inkább mást: mit tanulhatunk Victoria Angyalaitól?

Nem Gigi Hadid az egyetlen, aki nem lesz ott Victoria's Secret Show-n. Az orosz modellek, Irina Sharipov, Julia Belyakova és Kate Grigorieva, valamint az ukrán Dasha Khlystun sem kapott kínai vízumokat Sanghajba utazásuk előtt, így kénytelenek lesznek kihagyni a show-t.

Gigi húga, Bella Hadid és a többi Victoria's Secret-anygal már úton van Kínába, hogy november 20-án elkápraztassanak mindenkit!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.