Egyéb kategória

Döbbenet: ezért nem lesz ott Gigi Hadid az idei Victoria’s Secret Fashion Show-n

Az angyalok modellek már úton vannak Kínába, ugyanis Sanghajban rendezik meg a 2017-es legendás Victoria's Secret Fashion Show-t. Természetesen a leghíresebb modellek mind felvonulnak majd, egy kivétellel: Gigi Hadid szkippeli ezt az évet – nem önszántából.

vous - 2017.11.17.
Döbbenet: ezért nem lesz ott Gigi Hadid az idei Victoria’s Secret Fashion Show-n

2017 júniusában Gigi Hadid Twitter-bejegyzése arról árulkodott, már izgatottan várja, hogy a Victoria's Secret Fashion Show kifutójára lépjen – ahogy tette ezt az elmúlt két évben. Az idősebb Hadid lány azonban csütörtök este azt csipogta Twitterjén, mennyire elkeseredett, hogy idén nem lehet ott a show-n.

Objektum doboz

Annyira csalódott vagyok, hogy ebben az évben nem leszek ott Kínában. Szeretem a VS-családomat, és lélekben minden lánnyal együtt leszek! Alig várom, hogy megnézzem a gyönyörű show-t, amiről tudom, hogy az lesz, és már készülök a következő évre!  

– írta a modell. Néhány azt feltételezik, hogy Gigit konkrétan kitiltották Kínából. A modell még egy nyári Snapchat videóval haragított magára több embert: egyesek azt gondolják, hogy a videóban gúnyolódik az ázsiaiak arcvonásaival. Gigi akkor hiába kért elnézést, Kínában nem látják szívesen.

victoria

Érdekel még valakit a Victoria’s Secret csodamelltartója 2017-ben?

Lais Ribeirót érte az a megtiszteltetés, hogy bemutathatta a 2017-es Fantasy Brat. A Victoria's Secret az éves nagy bemutató előtt mindig nyilvánosságra hozza az elképesztő adatokat, amelyek a csodamelltartóval kapcsolatosak. De vajon miért van szükségünk 2017-ben is ekkora felhajtásra a tökéletes testű nők körül, miért érdekel bennünket a világ egyik legismertebb show-ja? Vagy kérdezzünk inkább mást: mit tanulhatunk Victoria Angyalaitól?

Nem Gigi Hadid az egyetlen, aki nem lesz ott Victoria's Secret Show-n. Az orosz modellek, Irina Sharipov, Julia Belyakova és Kate Grigorieva, valamint az ukrán Dasha Khlystun sem kapott kínai vízumokat Sanghajba utazásuk előtt, így kénytelenek lesznek kihagyni a show-t.

Gigi húga, Bella Hadid és a többi Victoria's Secret-anygal már úton van Kínába, hogy november 20-án elkápraztassanak mindenkit!

Ajánlott cikkek