Egyéb kategória

Dwayne The Rock Johnson megosztotta új filmjének magyar előzetesét

Dwayne The Rock Johnson egyenesen Magyarországnak küldte Rampage: Tombolás és rombolás című filmjének előzetesét.

vous - 2017.11.17.
Dwayne The Rock Johnson megosztotta új filmjének magyar előzetesét

Dwayne Johnson már többször is járt Magyarországon, és bizonyára maradandó, pozitív emléket hagyott benne a látogatás. Dwayne most egy külön posztot áldozott új filmje, a Rampage magyar nyelvű előzetesének Facebook-oldalán.

Objektum doboz

A Rampage című film egy 1986-os videojátékon alapszik. A moziban Dwayne Johnson egy zoológust alakít, akinek George nevű gorillája egy genetikai kísérlet után gonosz óriássá alakul. Később kiderül, hogy nem a gorilla az egyetlen ilyen óriásszörny.

dwayne

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi 

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

A filmben Dwayne oldalán még feltűnik Joe Manganiello, Naomie Harris és nagy örömünkre Jeffrey Dean Morgan is. 

A film premierje 2018. április 20

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon