Egyéb kategória

A nap rejtélye: ti milyen színűnek látjátok ezt a kabátot?

Életem bizniszét kötöttem, amikor október elején beszereztem egy átmeneti kabátot, zseniális áron. Ez a típusú kabát most a legfelkapottabb márkák polcain mind megtaláható, ahhoz képest horroráron, amennyiért én vásároltam. Egy baj van vele: senki sem tudja eldönteni, milyen színű.

vous - 2017.11.16.
A nap rejtélye: ti milyen színűnek látjátok ezt a kabátot?

Mikor megláttam a kirakatban, számomra egyértelmű volt a színe. Ez a kabát arany! (Több értelemben is az, de most koncentráljunk a színére!) Eléggé feltűnő darab, szóval átalában téma, ha találkozom valakivel. 

A legtöbb férfi ismerősöm szerint viszont ezüstszínű – de ez még semmi. A szerkesztőségben a lányok krómnak, óaranynak, rózsaszínnek, zöldesnek, holografikusnak találták. Kicsit kezdtem úgy érzeni ezt a témát, mint amikor az egész internet az találgatta, hogy milyen színű ez a ruha

Számomra egyértelmű a válasz, én aranyszínűnek látom, attól függ, hogyan esik rá a fény, és mi tükröződik rajta vissza. De mivel ezt találgattuk egy egész délelőtt, gondoltam, megkérdezlek titeket is! 

Forrás:
VOUS

Ti mit gondoltok?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.