Egyéb kategória

A nap rejtélye: ti milyen színűnek látjátok ezt a kabátot?

Életem bizniszét kötöttem, amikor október elején beszereztem egy átmeneti kabátot, zseniális áron. Ez a típusú kabát most a legfelkapottabb márkák polcain mind megtaláható, ahhoz képest horroráron, amennyiért én vásároltam. Egy baj van vele: senki sem tudja eldönteni, milyen színű.

vous - 2017.11.16.
A nap rejtélye: ti milyen színűnek látjátok ezt a kabátot?

Mikor megláttam a kirakatban, számomra egyértelmű volt a színe. Ez a kabát arany! (Több értelemben is az, de most koncentráljunk a színére!) Eléggé feltűnő darab, szóval átalában téma, ha találkozom valakivel. 

A legtöbb férfi ismerősöm szerint viszont ezüstszínű – de ez még semmi. A szerkesztőségben a lányok krómnak, óaranynak, rózsaszínnek, zöldesnek, holografikusnak találták. Kicsit kezdtem úgy érzeni ezt a témát, mint amikor az egész internet az találgatta, hogy milyen színű ez a ruha

Számomra egyértelmű a válasz, én aranyszínűnek látom, attól függ, hogyan esik rá a fény, és mi tükröződik rajta vissza. De mivel ezt találgattuk egy egész délelőtt, gondoltam, megkérdezlek titeket is! 

Forrás:
VOUS

Ti mit gondoltok?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!