Egyéb kategória

Bella és Gigi Hadid unokatestvérére MUSZÁJ odafigyelni

Senki nem vitatkozik arról, hogy Gigi és Bella, a Hadid nővérek jelenleg az üzleti élet egyik legsikeresebb modelljei. Tehetségesek, szépek, és tulajdonképpen eddigi pályafutásuk során bicskanyitogató tetteik sem voltak – mondhatni szimpatikusak. Van a családjukban még egy szintén gyönyörű és rendkívül megkapó modell, az unokatesvérük, Joann van den Herik. 

vous - 2017.11.15.
Bella és Gigi Hadid unokatestvérére MUSZÁJ odafigyelni

A 18 éves Joann van den Herik holland származású plus size modell, és Bella és Gigi Hadid unokatestvére. A 18 éves lány Instagramja alapján úgy tűnik, ő lehet a holland Ashley Graham, hiszen képei alatt sokszor hagy olyan üzeneteket, amik a pozitív testkép kialakításában segíthetik a nőket. 

Féltem feltölteni ezt a képet, és éppen ezért töltöttem fel mégis. Meg akartam nektek mutatni, hogy én sem vagyok tökéletes. Vannak striáim, van rajtam hús. Nem akarom elrejteni a 'csúnya' oldalamat, meg akarom mutatni, hogy elfogadtam magam…

Objektum doboz

– írja Joann, majd azzal folytatja, hogy nem az a lényeg, hogy kockás hasatok vagy nullás méretetek legyen – mennyire igaza van! Szóval a holland Hadid uncsitesóra érdemes odafigyelni, mert nem csak gyönyörű. Mutatunk róla és híresebb rokonairól pár képet!

Objektum doboz

gigi hadid sminknélkül

Hamupipőke a diszkóban: Gigi Hadid álomszép szettben ünnepelte húga születésnapját

Bella Hadid a napokban ünnepelte nagykorúságát, 21 éves lett a gyönyörű modell. Ahogy az lenni szokott, a híres modellek nem otthon ünneplik születésnapjukat, hanem egy hatalmas parádé keretein belül testvérével, Gigivel.

Ezzel a képpel Bellát köszöntötte fel születésnapja alkalmából 

Objektum doboz

„Boldog ölelések”

Objektum doboz

A nagynénivel – Bella és Gigi édesanyjával, Yolandával

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.