Egyéb kategória

Gazdagok és szépek, na meg az illuminátus rend tagjai: az összeesküvés-elméletek a sztárvilágot sem kímélik

A padlás nemcsak ígéretekkel van tele, hanem összeesküvés-elméletekkel is. A Nyugaton különösen népszerű illuminátus rend hívei például úgy gondolják, a háttérhatalom a celebvilágot felhasználva próbál minket irányítani. De kik azok a hírességek, akiket azzal gyanúsítanak néhányan, hogy az illuminátus rend tagjai, és mi alapján jutnak néhányan ilyen következtetésekre? Bár a teória hívei véresen komolyan gondolják a dolgot, mi most összeszedtük a legszórakoztatóbb érveiket.

vous - 2017.11.08.
Gazdagok és szépek, na meg az illuminátus rend tagjai: az összeesküvés-elméletek a sztárvilágot sem kímélik

Az illuminátus összeesküvés-elmélet szerint a 18. században alakult egy titkos és zárt hatalmi kör, ami a világ erőforrásai felett rendelkezve a háttérből irányítja a Földön élő több milliárd ember életét. Céljuk az új világrend létrehozása, amelyet hat pontban foglalnak össze:

  1. A fennálló kormányzatok megdöntése.
  2. A magántulajdon eltörlése.
  3. Az öröklési rend megszüntetése.
  4. A patriotizmus felszámolása.
  5. A vallások megszüntetése.
  6. A házasság intézményének eltörlése.

Mindezek érdekében állítólag folyamatos agymosás és manipuláció áldozatai vagyunk, az ellenünk felhasznált eszközök egyike pedig nem más, mint a celebvilág. Merthogy a sztárok is nyakig benne vannak a buliban…

Az illuminátusok állítólag minden hírességet megkörnyékeznek, a sztárok pedig két csoportra oszthatók a megkeresésre adott reakciójuk alapján:

  • az engedelmeskedőkre – akik az illuminátus felsővezetőknek engedelmeskedve, bábként áramoltatják a tőkét a szórakoztatóiparban
  • és a lázadókra – akik nem hódolnak be az illuminátus vezetőknek, de az ellenállásuk nem marad megtorlás nélkül: ők azok, akik „rejtélyes halált” halnak.

Lázadóként emlegetik például 2Pacot, Michael Jacksont és Marilyn Monroe-t is – azaz az összes olyan celebet, aki máig tisztázatlan körülmények közt hunyt el.

Engedelmeskedőként pedig olyan nagy neveket emlegetnek, mint például…

Lady Gaga

Láttátok, hogy nézett ki korábban, nem?

1. Ez a nő egyszer tetőtől talpig húsba öltözött. Ez sátáni.

2. Ez a nő nem egyszer művérrel operált a színpadon. Ez szintén sátáni.

3. A Born This Way című klip tele volt háromszögekkel – és semmi sem kiáltja olyan hangosan azt a szót, hogy S-Á-T-Á-N-I-I-I-I-I, mint néhány háromszög…

4. Az idei superbowlos fellépésén Gaga egy vállrésznél erőteljesen kitömött bodyt viselt, ami ki nem találnátok, mit formáz: egy HÁROMSZÖGET. 

Forrás:
Youtube

Beyoncé és Jay Z

A sztárpárnál valószínűleg senki nem került többször az illuminátus vádak kereszttüzébe: nem elég, hogy a konteóhívők egy része meg van róla győződve, hogy közük van az illuminátusokhoz, sokan azt gondolják, maga Beyoncé és Jay-Z áll a rend hatalmi piramisának csúcsán. Hogy milyen érvek szólnak az állítás mellett?

1. Jay-Z a kilencvenes években nem várt sebességgel robbant be a köztudatba: kiadott albumai sorra platinalemezek lettek. Ilyen méretű sikert földi halandó nem érhet el egy felsőbb hatalom segítsége nélkül.

2. Jay-Z egyik vállalkozásának, a Roc Nation kiadónak a jele két magasba emelt tenyér, ami szerintem deltoidot háromszöget formáz a hüvelyk- és a mutatóujjaknál összeérintve. Ez a jel állítólag egy határozott utalás az illuminátusok ősi szimbólumára, a háromszögben helyet kapó mindent látó szemre.

3. Amikor Beyoncé a Superbowl fellépője volt, férjéhez hasonlóan ő is a magasba emelte a tenyerét, hogy háromszöget formázzon a hüvelyk- és mutatóujjaival. Ezt még véletlenül sem azért tette, mert bármi köze lenne a Roc Nation kiadóhoz, hanem azért, mert ő maga is a rend tagja.

Forrás:
Youtube

4. A pár első közös gyermekének, Blue Ivynak a neve visszafelé olvasva Eulb Ivy, ami latinul azt jelenti: Lucifer lánya.

5. És ha már a visszafelé dolgoknál járunk: ha az énekesnő Single Ladies című slágerét visszafelé játsszák le, akkor állítólag azt hallhatjuk: The world will bow to me, people's tears will fall – azaz a világ letérdel majd előttem, az emberek könnyei hullanak majd.

Fura: én is meghallgattam visszafelé, de csak valami ilyesmit hallottam ki belőle: eskja nwkoe npkuikj rnam enrbhebj fmen. De biztos velem van a baj.

Taylor Swift

Mindössze két érv szól mellette, de mind a kettő nagyon erős:

1. Mégis hogy a fenébe válhatna egy pennsylvaniai kisváros, Reading szürke kisegere az utóbbi 25 év egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb popzenei előadójává? Ne hagyjátok, hogy Taylor elhitesse veletek, a siker tehetség, szorgalom, kitartás és egy kis szerencse kérdése. Itt a napnál világosabb, hogy a siker mögött egyetlen dolog áll: az illuminátusok.

Forrás:
Youtube

2. Taylor több videoklipjében is szerepet kap a tűz, ami – ahogy azt már nyilván kitaláltátok – a pokol tüzét, ezáltal a Sátánhoz való tartozást jelzi.

A Bad Blood című klip végén például lángba borul London, ez pedig tudjátok, mit jelent: jön a világvége.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.