Egyéb kategória

Sátánizmus, meg nem szült csecsemők és eltitkolt életkorok: összegyűjtöttük a celebvilág legerősebb konteóit

Ha összeesküvés-elméletekről van szó, az emberi fantázia nem ismer határokat: nemzetek, vezetők, hatalmi helyzetben levő politikusok és persze hírességek is állhatnak egy-egy konteó középpontjában. Mi most ez utóbbi kategóriából szedtük össze nektek a legszórakoztatóbbakat. 

vous - 2017.10.28.
Sátánizmus, meg nem szült csecsemők és eltitkolt életkorok: összegyűjtöttük a celebvilág legerősebb konteóit

Taylor Swift igazából egy sátánista vezető

Azt hittétek, hogy Taylor Swift maga a megtestesült kedvesség, szeretet és ártatlanság? Elhiszem, hiszen sok energiát tolt ebbe a FEDŐSZTORIBA a menedzsmentje:

  • Taylor nem egyszer sütött már sütikéket a rajongóinak,
  • csak úgy random beköszönt egy esküvőre, mert egy rajongója épp férjhez ment, ő pedig ráért erre,
  • szemrebbenés nélkül kifizette egy diákhitellel küszködő egyetmista tandíját,
  • Keshát milliós pénzösszeggel támogatta, hogy az énekesnő függetlenedhessen a szexuális zaklatással vádolt producerétől,
  • mindössze 1 dollárra perelt szexuális zaklatásért egy rádiós műsorvezetőt (aki állítólag a fenekét fogdosta), hogy a hangsúly ne a pénzen, hanem a minden nőt érintő ügyön és az igazságon legyen.

Igen, ezek valóban olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy az énekesnő ESETLEG jó fej, de ne hagyjátok magatokat becsapni! 

Taylor Swift nem más, mint Zeenay LaVey, aki 1985 és 1990 között egy sátánista mozgalom vezetője volt. Az indoklás: a két nő közti döbbenetes hasonlóság.

Forrás:
Youtube

Taylor TERMÉSZETESEN magával a sátánnal kötött szerződést, akitől örök fiatalságot és virágzó popkarriert kért a lelkéért cserébe – és ezzel meg is van magyarázva minden.

Úgy tűnik, már a sátánizmus sem a régi: régen az ördög hívei világokat akartak romba dönteni, ma viszont csak popkarrierre vágynak.

Beyoncé soha nem is volt terhes Blue Ivyval

Bár legutóbbi terhességének bejelentése után ez a konteó szinte teljesen feledésbe merült, emlékezzünk meg egy rövid időre arról a teóriáról, miszerint Beyoncé soha nem is volt terhes első gyermekével, Blue Ivyval. A pletyka egy ausztrál tévéinterjú után kelt szárnyra, amikor az énekesnő ruhája hasa a felvétel során „furcsán összegyűrődött”. A magyarázat természetesen hamar megérkezett:

mindez azért történhetett, mert Beyoncé csak megjátszotta a terhességét egy hasra csatolt párnával.

Hogy miért tenne valaki ilyet? A magyarázat hívei szerint azért, hogy ne kelljen a testének elviselnie mindazt, amit egy baba kihordása és megszülése jelentene. Beyoncé és Jay-Z ezért NYILVÁN egy béranyához fordultak, hogy az a sokszoros Grammy-díjas művésznő helyett kihordja a sztárpár gyermekét.

Objektum doboz

Lady Gaga viszont titokban kihordott egy gyereket a kosztümjei alatt – vagy elvetélt – 2015-ben

Nem kell hardcore Lady Gaga-fannak lennie valakinek ahhoz, hogy észrevegye: az énekesnő imidzse radikálisan megváltozott 2016-ban, amikor is a grandiózus jelmezek, maszkok és hajköltemények parkolópályára kerültek – a fehér pólók és farmersortok, azaz a basic bitch szettek viszont teret kaptak.

Forrás:
Depositphotos

A stílusváltást elemztethetnénk stílusszakértőkkel, de miért tennénk ilyet, amikor ott az internet, tele jobbnál jobb elképzelésekkel. Például azzal, hogy az egész testet borító, sokszor hatalmas kosztümökre korábban csak azért volt szükség, hogy az énekesnő titokban kihordhasson és megszülhessen egy gyereket – akit azóta is bújtatnak a világ elől. Mert… mert miért? Ezt soha nem tudjuk meg.

Ennél egy fokkal hihetőbb teória, hogy Gaga a kosztümjei alatt egy időben várandós volt, de aztán elvetélt.

gyíkemberek

Gyíkemberek és háttérhatalom: hogyan működnek az összeesküvés-elméletek?

A világot gyíkemberek irányítják, a zsidó háttérhatalom kemoterápiával és chemtraillel akarja elpusztítani Európát, az ételünket mérgezik, a holokausztot milliárdosok találták ki, hogy rátegyék a kezüket Palesztinára, Jézus Krisztus valójában magyar ember volt, csak ezt titokban tartják, miénk a világ legrégebbi és legkomplexebb kultúrája (a magyar a teremtés nyelve), az evolúció mese habbal. De vajon miért, mitől és mikor vonzódik az ember kritikátlanul ezekhez az elméletekhez, miért fogadja el ezeket kétkedés nélkül igazságként?

Korábbi cikkünket itt folytatódik.

Lorde 45 éves

Mióta az izlandi tini berobbant a köztudatba, folyamatosan azzal az elismeréssel méltatják a tehetségét a kritikusok, miszerint Lorde megelőzi a kortársait: többen írták már róla, hogy olyan bölcsnek tűnik, mintha legalább száz éve élne.

Bár 16 éves volt, amikor a Royals című számával bemutatkozott a világnak, egyesek szerint ez valójában csak a marketinggépezet által kitalált életkora volt, hogy az énekesnő eladható legyen, de Lorde valójában nem kevesebb mint 45 éves.

Forrás:
Depositphotos

Hogy erre mi a bizonyíték? Állítólag az, hogy Lorde a Vanity Fair által rendezett Grammy-buliban így köszönt mindenkinek: „Hello, Ella a nevem, és igazából 45 éves vagyok.”

Itt jegyezném meg, hogy Lorde legjobb barátnője nem más, mint – dobpergés – Taylor Swift, azaz Zeenay LaVey sátánista vezető – TEHÁT látok a dologra esélyt.

Komolyabbra fordítva a szót: óvatosan poénkodjatok, mert Lorde esete tökéletesen szemlélteti, hogy néhány embernek soha a büdös életben nem lesz humorérzéke.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.