Egyéb kategória

Wow! Blake Lively énekli új filmjének két dalát is

Blake Lively All I See Is You című filmjét 2016 szeptemberében már Torontóban bemutatták, Amerikában azonban csak 2017 októberétől játsszák a mozik (nálunk ez még kérdéses). Az érdekesség pedig az, hogy Blake a film két dalának is az előadója. 

vous - 2017.11.02.
Wow! Blake Lively énekli új filmjének két dalát is

Blake Lively énekesnőként is debütált régi/új filmje kapcsán. Az All I See Is You című film egy dráma-thriller, amelyben Blake egy vak nőt alakít, aki vissszakapja szeme világát, azonban nem azt látja, amire számított. Többek között a férje sem az, akinek gondolta.

Kiderült, hogy a film dalai közül kettőt is Blake Lively maga énekelt fel. A film rendezőjének, Marc Forsternek először kétségei voltak, hogy Blake képes-e énekelni vagy sem, így profi énekesnőkkel is felvették azt a két dalt, aminek végül a „blakes” verzióját használták fel. 

Nagyszerű, nincs szükége segítségre!

 – kiáltott fel a rendező, amikor meghallotta az énekesnő hangját. A film soundtrackjeit pár napja hozták nyilvánosságra, Blake az In Our Dreams és a Double Dutch című dalokat énekelte fel. Azt nem álíltjuk, hogy ezentúl a hangja miatt kedveljük a színésznőt, de egyértelműen nem rossz a fülünknek az, amit hallunk, és a film hangulatához is illik a hangszíne. 

Objektum doboz

Objektum doboz

ryan-reynolds-blake-lively

Nem lehet nem imádni: egy kisvideó, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmet vall egymásnak

Talán Blake Lively és Ryan Reynolds az a hollywoodi sztárpár, akit kivétel nélkül mindenki kedvel. Ez a két gyönyörű ember külön-külön is a legszimpatikusabb színészek egyike, de mióta összatartoznak, ez csak hatványozódott. Mutatunk az imádni való párosról egy romantikus összeállítást.

Ajánlott cikkek