Egyéb kategória

Intenzív időszak és elengedés vár ránk az utolsó hónapokban! – Horoszkóp

A Szaturnusz néhány hét múlva befejezi küldetését a Nyilas jegyében, és december 20-án végleg elhagyja ezt a jegyet, átlépve a Bak jegyébe, ahol egy új fejezetet nyit majd meg. A Nyilas jegyét uraló Jupiter a Skorpió jegyében – amely az elengedéseket és az újjászületéseket segíti – sokat hozzátehet most, ha jól használjuk ki az intenzív energiáit, és felismerjük, hol, melyik életterületünkön keresztül kell-lehet most változtatni. 

vous - 2017.11.01.
Intenzív időszak és elengedés vár ránk az utolsó hónapokban! – Horoszkóp

Elérkeztünk a Szaturnusz végjátékához, ami jelenleg a Nyilas jegyében jár, de december 20-án átlép a Bak jegyébe. Fontos és intenzív időszak következik, hiszen az utolsó pillanatok ezek arra, hogy felismerjük, melyek azok a célok, amik hátráltatnak, és melyek azok, amik nem. 

A videót és a jelenség teljes leírását ITT találjátok.

skorpió csillagjegy

A Skorpió jegy mélyebb megértése

A világ eseményeit is a Skorpió jegyre jellemző témák határozzák meg, amióta a Jupiter belépett a Skorpió jegyébe (2017. október 10.). Az igazságot képviselő Jupiter a Skorpió jegyében feltárja mindazokat a kényes ügyeket, amelyek sokáig rejtve voltak. Hatalommal való visszaélések, szexuális zaklatások, a szcientológiai egyház titkos ügyei, és ki tudja, mik derülnek még ki, amelyek hozzák a Jupiter Skorpió jegybeli megnyilvánulásait.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.